Gălăţean eliberat din funcţia de consilier de stat

Gălăţean eliberat din funcţia de consilier de stat
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Prin Decizia nr. 195/2020 a premierului Ludovic Orban, gălăţeanul Gigel Caliga a fost eliberat din funcţia de consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-ministrului, responsabil cu Strategia Dunării. Decizia a fost publicată pe 2 aprilie în Monitorul Oficial al României în condiţiile în care numirea a avut loc tot prin decizia premierului, pe 15 ianuarie 2020.

Responsabilitatea lui Caliga era coordonarea programelor şi proiectelor dezvoltate în cadrul Strategiei Uniunii Europene pentru Dunăre, o misiune care presupunea întâlniri, participări la forumuri şi tot felul de întruniri şi contacte, imposibil de realizat în această perioadă de cantantină totală.

De profesie economist, Gigel Caliga are 60 de ani şi este unul dintre liderii ALDE Galaţi. Politicianul avea deja experienţă ministerială, pentru că a fost consilier personal la cabinetul ministrului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, dar cea mai importantă funcţie pe care a deţinut-o la Galaţi a fost cea de director general provizoriu la SC Transurb SA.

Citit 5135 ori Ultima modificare Vineri, 03 Aprilie 2020 20:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.