Licitaţii pentru terenuri de sport în două comune gălăţene
Foto: bursa.ro

Licitaţii pentru terenuri de sport în două comune gălăţene
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Ambele contracte vor fi atribuite pe baza criteriului „preţul cel mai scăzut”. Primăriile comunelor gălăţene Smulţi şi Independenţa au lansat la licitaţie contracte în valoare de peste 500.000 de lei fără TVA pentru amenajarea unor terenuri de sport.

Comuna Smulţi îşi doreşte un teren multisport cu valoare estimată de 545.470 de lei fără TVA şi aşteaptă ofertele până pe 7 mai. Terenul va fi destinat în special minifotbalului, „cu posibilitatea de a găzdui și alte activități sportive cum ar fi: handbal, baschet volei, tenis”, se precizează în portalul achiziţiilor publice.

„Realizarea unui teren de sport dotat cu nocturnă și având suprafața de joc din covor cauciucat (tartan) pe care se pot desfășura o gamă variată de sporturi precum: baschet, minifotbal, tenis cu piciorul, handbal, volei, badminton, precum și restul de activități sportive din curicula școlară din sezonul cald” îşi doreşte comuna Independenţa. A pus la bătaie un contract de 522.819 lei fără TVA şi aşteaptă ofertele până pe 28 aprilie. În cadrul investiţiei sunt incluse: alei pietonale din beton, zonă pentru recreere, zonă pentru practicarea tenisului de masă, parcaj pentru biciclete şi spatii verzi.

Citit 3524 ori Ultima modificare Duminică, 26 Aprilie 2020 16:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.