Proiectanţi pentru drumurile parcării multietajate din Mazepa I
Foto: Anca Melinte

Proiectanţi pentru drumurile parcării multietajate din Mazepa I
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Afectate de traficul utilajelor care vin şi pleacă, străzile adiacente parcării supraetajate care se construieşte în cartierul Mazepa I, aferent blocului R5, vor fi reabilitate, scriam în urmă cu o lună. Deocamdată, Primăria Galaţi a găsit proiectanţii care să întocmească documentaţia de avizare a lucrărilor de intervenţii. Potrivit datelor oficiale, contractul a fost atribuit firmei Infra Project SRL, durata este de 60 de zile, iar valoarea finală este de 18.900 de lei fără TVA.

 
Citit 3642 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Mai 2020 11:45

4 comentarii

 • postat de Terente...din Galati
  Marți, 05 Mai 2020 13:59
  86.34.180.***
  Desi unii cred contrariul, opinez ca intr-o luna de la darea in folosinta, parcarea va fi 100% ocupata. Taranoii, isi vor fi parcat masinile pe unde apuca, daca vor fi lasati de amarata de Politie rutiera din Galati. Insa de data asta, eu cred ca
  politaii vor incepe sa dea amenzi, astfel incat nimeni nu-si va mai permite luxul ca pe o raza de 100 m, sa lase masina aiurea.
  8
  7
  Raportează
 • postat de Tirpitz
  Marți, 05 Mai 2020 09:00
  82.79.235.***
  Nimeni, niciodata nu-si va parca masina aici, asta e romanul, el vrea sa fie in fata scarii, in fata blocului, la doi metri de ap. daca se poate. Si daca va fi parcare cu plata, mai rau, eventuel un HCL sa-i faca sa priceapa ca trebuie sa ne civilizam.
  7
  14
  Raportează
 • postat de Georgel
  Marți, 05 Mai 2020 08:56
  185.100.87.***
  Mai adăugați și aceste cheltuieli la costurile totale ale acestei parcări fantasmagorice, în condițiile în care cartierul Mazepa 1, spre deosebire de Mazepa 2, este binecuvântat cu uriașe spații verzi, acum invadate de bălării sau sfârtecate de curți închise cu împrejmuiri improvizate, pe ici, pe colo și de diverse ”extinderi-parter”, care de care mai obraznice.
  7
  20
  Raportează
 • postat de Mihai
  Marți, 05 Mai 2020 08:05
  86.124.205.***
  SUNTEM IN LUNA MAI 2020. Se finalizeaza lucrarile la drumul prin curtea Politiei de Frontiera ? "Asocierea Constructa Mecanique SRL - Obercons Comp SRL a câştigat, potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, contractul pentru amenajarea unei artere de legătură între bulevardul Dunărea şi bulevardul Marii Uniri”. Este vorba despre celebrul drum prin curtea Poliţiei de Frontieră.
  Valoarea contractului este de 4.029.939 de lei fără TVA. Cert este că, dacă, până în mai 2020, Primăria municipiului Galaţi nu va realiza artera de legătură prin curtea Poliţiei de Frontieră, atunci terenul de 8.602 metri pătraţi, pe care drumul ar trebui să-l străbată, se va întoarce de drept în domeniul public al statului. Şi praful se va alege de investiţia pentru care autorităţile fac demersuri din 2005 încoace! Deci in luna mai 2020 terenul se intoarce in domeniul public al statului. Sauinteresul a fost ca Politia de Frontiera sa-si ,, vada sacii in caruta" (statia de carburant, platforma acesteia, rampa necesara pt. spalarea autovehiculelor si caile de acces la obictivele din incinta) pe banii primariei , ce ma conteaza restul lucrarilor...asa va ramane pana la urmatoarea interventie (daca va fi). Nu se doreste sa fie deranjate de trafic ,,linistea" birourilor , pentru ca asa vrea muschiul lor. Se putea degreva de aglomeratie de pe Bvd. Otelarilor si str. Victor Valcovici, care la ore de varf (mai ales intervalul orar 15-18) sun sufocate de trafic. Pacat, mare pacat. Nu este nimic. Vin localele acum si mai vedem."
  2
  10
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.