Evaluaţi acest articol
(12 voturi)
3 comentarii

Nu mai puţin de 407.700 lei fără TVA va plăti Primăria municipiului Galaţi pentru cele două instalaţii de pulverizare a soluţiilor pentru dezinsecţie şi dezinfecţie achiziţionate în contextul combaterii noului coronavirus. Echipamentele sunt furnizate de societatea Grădinariu Import-Export.
Conform Primăriei, prima dintre instalaţii a ajuns deja la Galaţi și poate fi utilizată pentru pulverizarea substanţelor dezinfectante, dar și pentru degivrare pe timpul iernii. Instalaţia poate fi montantă în benă sau pe platformă și dispune de pompă și rezervor, având un debit reglabil de la 5 la 36 l/min.
Cea de-a doua instalaţie, care va fi livrată în perioada următoare, dispune de o turbină oscilantă de refulare a vaporilor de apă pe de o distanţă de 40-60 de metri și poate utiliza, în funcţie de setări, o cantitate de soluţie de 500-4.500 de litri/h.

Citit 1384 ori Ultima modificare Luni, 11 Mai 2020 21:42

3 comentarii

 • postat de Vociferor Vineri, 15 Mai 2020 05:55 109.166.135.*** Link la comentariu
  0
  1

  Ca tot a adus Zaharia vorba ... . Viata Libera, toti teii de pe faleza superioara sunt uscati. Aveti puterea sa cereti explicatii primariei. Ne ajutati sa aflam cine e vinovat? De ce nu au fost tratati la timp? De ce au fost schingiuiti copacii din orasul asta ? Sa fie dati afara toti cei implicati .

  Raportează
 • postat de Zaharia Marți, 12 Mai 2020 17:10 109.166.136.*** Link la comentariu
  12
  4

  De ce nu lăsați natura raw, de ce tundeți iarba, tăiați copacii, îi scurtați, umpleți petecul de verdeață cu chimicale? De ce?

  Raportează
 • postat de lupu Marți, 12 Mai 2020 11:03 5.2.209.*** Link la comentariu
  5
  13

  ..de azi dimineata de la ora 6 trec avioane care lasa dara de substanta de dezinsectie..este ora 11. si avionele trec in continuu, ...cinste lor..cinste celor care se gandesc ca acum vom putea iesi in parcuri pe faleza la aer, sa ne putem bucura de aer si libertate fara sa ne omoare tantari..Felicitari..

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro