Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Potrivit unor surse liberale, alegerile locale ar putea avea loc la sfârşitul lunii septembrie, începutul lui octombrie, iar alegerile parlamentare, pe 6 decembrie. Cel puţin aşa îşi doresc liberalii, conform discuţiilor avute cu preşedintele naţional Ludovic Orban, premierul României.

Potrivit surselor noastre, pe măsură ce scade numărul infectărilor cu COVID-19, prioritară pentru liberali devine economia. Motiv pentru care săptămâna viitoare va fi prezentat un program major privind economia.

Problema secetei cumplite care a afectat tot sud-estul ţării a fost, de asemenea, discutată de liberali. Constatarea amară a fost că suma de 500 milioane de lei date pentru irigaţii de către guvernele PSD s-au dus toate în Olt şi Teleorman. Galaţiul, de pildă, nu a primit nici măcar un leu. Potrivit surselor noastre liberale, se lucrează la programul de despăgubiri. În momentul de faţă, pe declaraţiile fermierilor sunt afectate, la nivelul ţării, 1,4 milioane de hectare din cele 2,9 milioane cultivate cu grâu, orz şi culturi de toamnă. Se fac, însă, evaluări în acest sens.

Citit 1416 ori Ultima modificare Joi, 21 Mai 2020 11:27

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro