Nevoie de modernizare pe DJ 242A

Nevoie de modernizare pe DJ 242A

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
2 comentarii

O asociere formată din două companii nemțene, Aqua Park SRL și Mavgo Holding SRL, ieșenii de la SPC Elite Consulting SRL și firma bulgară Hidrostroy AD are ca obiectiv reabilitarea şi modernizarea DJ 242A, pe ruta DN 24D - Rădeşti - Cruceanu - Bereşti - Bereşti-Meria - Slivna - Găneşti. Valoarea investiţiei este de circa 42 de milioane de lei, cu termen de implementare de 18 luni. 
“Au început lucrările pe DJ 242A, unde vom consolida, reabilita şi moderniza aproape 18 km de drum judeţean. Nu este doar un simplu proiect de asfaltare. Se va consolida fundaţia drumului, se va lărgi partea carosabilă acolo unde este necesar acest lucru şi vor fi reabilitate podurile şi podeţele. De asemenea, vor fi amenajate trotuare, şanţuri betonate şi staţii pentru transportul public de persoane”, a declarat cu această ocazie, Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, autoritatea contractantă a proiectului de infrastructură.

Citit 2407 ori Ultima modificare Duminică, 17 Mai 2020 18:45

2 comentarii

 • postat de Nordicul Vineri, 22 Mai 2020 13:22 82.137.15.*** Link la comentariu
  0
  0

  Domnule presedinte Costel Fotea au rămas lucrări nefinalizate în Ganesti sat Comanesti ,după asfaltare, nu se poate intra in unele curți ale oamenilor nu s au finalizat podetele de acces asa cum ati promis . Va rog poate dispuneti să se remedieze aceste probleme. Multumesc

  Raportează
 • postat de eu Miercuri, 20 Mai 2020 09:00 89.137.230.*** Link la comentariu
  1
  2

  Un drum catre nicaieri.Pentru 10 mil Euro!Nu va mai fi nimeni pe acolo in 20 de ani!Puneti si incepeti aeroportul ala o data,ca va ramane si Galatiul gol!Nu mai prindeti muste!

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro