Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
1 comentariu

"Primăria Galaţi nu i-a plătit pe asistenţii personali ai persoanelor cu handicap. Nici persoanele cu dizabilizăţi nu şi-au primit indemnizaţiile. Se pare că nu sunt bani, că i-au cheltuit pe măsurile de combatere a COVID-19", a fost sesizarea primită pe adresa redacţiei.

Reprezentanţii administraţiei locale ne-au declarat că, pe 12 mai, ar fi trebuit plătite, pentru luna aprilie, indemnizaţiile persoanelor cu dizabilităţi şi salariilor asistenţilor persoanelor cu handicap. Este vorba despre o sumă de aproximativ 4 milioane de lei, bani cu destinaţie specială, care vin prin intermediul Ministerului de Finanţe şi care înseamnă: acordarea a 2.170 de indemnizaţii pentru persoanele cu dizabilităţi şi plata a 550 de asistenţi personali care au grijă de tot atâtea persoane cu handicap.

Potrivit datelor noastre, situaţia nu este înregistrată doar la nivel local, ci şi la nivel naţional, motiv pentru care s-au făcut intervenţiile necesare pentru ca banii să ajungă cât mai repede la cei care îi aşteaptă.

Citit 1155 ori Ultima modificare Vineri, 22 Mai 2020 11:26

1 comentariu

  • postat de parinte de elev Vineri, 22 Mai 2020 08:01 109.97.51.*** Link la comentariu
    0
    7

    Nu este normal ce se intampla, domnii profesori vor sa li se plateasca drepturi suplimentare ca sa supravegheze elevii in aceasta perioada fiindca se pot virusa cu COVID-19, dar elevii nu se pot si ei virusa de la domnii profesori? In acest caz consideram normal sa fie retributi in bani si elevii care se prezinta la bacalaureat/ evaluare nationala. BURSELE elevilor cand se platesc? Bugetarii si-au primit drepturile salariale? Elevii, DE CE NUUUU????

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro