UPDATE. Încă un "OZN", în centrul oraşului
Foto: Anca Melinte

UPDATE. Încă un "OZN", în centrul oraşului
Evaluaţi acest articol
(25 voturi)

În ciuda vremii nefavorabile, ieri a "aterizat" în centrul Galaţiului şi cel de-al doilea "OZN". Ne referim la cea de-a doua copertină care va proteja intrarea în Pasajul "Dunărea", care a fost montată ieri. Conform Primăriei, cele două copertine din sticlă prinsă pe structură metalică au un rol decorativ şi se vor încadra în noul context arhitectural al centrului municipiului Galaţi.

"Reabilitarea pasajului «Dunărea» face parte din amplul program de modernizare a centrului municipiului Galaţi, care a cuprins zonele "Spicu-Romarta", "Potcoava de Aur", "Piaţa Regală", strada Domnească şi Parcul "Mihai Eminescu". Este pentru prima dată când municipalitatea a intervenit pentru punerea în valoare a centrului municipiului, în condiţiile în care oraşului i-au lipsit un centru modern şi o identitate", transmite Primăria.


În ciuda vremii nefavorabile, operaţiunile de montare a celei de-a doua copertine care va proteja intrarea în Pasajul „Dunărea” sunt în plină desfăşurare. Circulaţia pe strada Brăilei, pe sensul de mers către strada Domnească, între Prelungirea Traian şi strada Domnească este închisă, iar mijloacele de transport public local sunt deviate, până la ora 15,00.

Conform Primăriei, cele două cupole din sticlă prinsă pe structură metalică au un rol decorativ şi se vor încadra în noul context arhitectural al centrului municipiului Galaţi. "OZN"-uri, după cum le-au numit, în glumă, gălăţenii, după ce au văzut randările.

După instalarea acestora, se vor realiza şi ultimele finisaje la Pasajul ”Dunărea”, termenul estimat de finalizare a lucrărilor fiind luna iulie a acestui an.

 

Citit 4345 ori Ultima modificare Vineri, 22 Mai 2020 00:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.