Părerea primarului Ionuţ Pucheanu: Viceprimarul Picu Roman - un ”Bacalbaşa la un alt nivel”

Părerea primarului Ionuţ Pucheanu: Viceprimarul Picu Roman - un ”Bacalbaşa la un alt nivel”
Evaluaţi acest articol
(25 voturi)

Deşi nu o dată Galaţiul a ajuns subiect de băşcălie la nivel naţional din cauza declaraţiilor halucinante făcute de Picu Apostol Roman, în opinia primarului Ionuţ Pucheanu, viceprimarul şi-a făcut treaba. Mai mult, în emisiunea „Deschide lumea” de la Realitatea TV Galaţi – Brăila, edilul urbei l-a comparat pe viceprimar cu dr. Nicolae Bacalbaşa, celebru pentru declaraţiile făcute.

„Dincolo de felul dumnealui de a fi, savuros pentru unii, bolovănos pentru alţii, dincolo de nişte declaraţii nefericite, să ştiţi că la nivel de persoană implicată în partea de administraţie şi de management a zonei care i-a fost încredinţată, vă spun sincer, eu omului acesta nu am să-i reproşez foarte multe. Nu a făcut greşeli, nu a dus oiştea-n gard! Administrativ, la locul de muncă, şi-a făcut treaba!”, a spus primarul.
Ionuţ Pucheanu a admis că Picu Roman nu a făcut declaraţiile ca simplu cetăţean sau doar ca lider politic al partidului pe care-l reprezintă. „Nu a vorbit în numele lui Ionuţ Pucheanu. Este viceprimarul municipiului Galaţi, dar asta nu înseamnă că trebuie să-i sărim la gât ori de câte ori, în puru-i stil caracteristic, face nişte declaraţii. Dacă pot să fac o comparaţie, e un Bacalbaşa la un alt nivel. Pentru că şi dl Bacalbaşa e un tip care, de-a lungul vremii, s-a făcut cunoscut datorită modului inedit de a prezenta lucrurile, într-un stil pur personal. La fel şi dumnealui, în purul stil personal, are nişte păreri vizavi de nişte subiecte pe care şi le asumă, cu bune şi cu rele”, a spus Ionuţ Pucheanu.

Citit 3834 ori Ultima modificare Sâmbătă, 13 Iunie 2020 11:01

11 comentarii

 • postat de Misu
  Marți, 16 Iunie 2020 07:49
  193.230.156.***
  Adevarat ai grait! Este aceeasi asemanare dintre un prost si un om care o face pe prostul.
  0
  6
  Raportează
 • postat de C.FULGER !
  Luni, 15 Iunie 2020 23:11
  86.124.204.***
  Pe cine votezi ala te va conduce,spre civilizatie sau spre rapa...!!! Unde e Galatiul in comparate cu Timisoara daca poate exista termeni de comparatie ??? Calitatea cetatenilor votanti se vede in CALITATEA ECHIPEI PRIMARULUI !!!
  1
  16
  Raportează
 • postat de C.FULGER !
  Luni, 15 Iunie 2020 20:28
  86.124.204.***
  Pe cine votezi ala te va conduce,spre civilizatie sau spre rapa...!!! Unde e Galatiul in comparate cu Timisoara daca poate exista termeni de comparatie ??? Calitatea cetatenilor votanti se vede in CALITATEA ECHIPEI PRIMARULUI !!!
  1
  8
  Raportează
 • postat de Mihai
  Luni, 15 Iunie 2020 13:54
  5.13.201.***
  Spune-mi cu cine esti prieten ca sa iti spun cine esti..
  1
  18
  Raportează
 • postat de corneliu
  Duminică, 14 Iunie 2020 11:14
  92.85.13.***
  Un catun, dar ce spun, un ponton in camp, la Cetate pe Dunare are mai multi turisti decat istorica cetate a Galatilor! Buna treaba domn' primar buna treaba domn'Picu! Bacalbasa a avut de ales, avea cariera si ceva eruditie mult peste incultii astia dar a ales rolul de clovn detestabil. Cu asemenea modele de succes social si material cui ii mai trebuie carte:oleaca de bataie si limbaj de centurista si gata barosaneala si poti inchide fara proteste A I. Cuza liceul!
  1
  39
  Raportează
 • postat de florin
  Duminică, 14 Iunie 2020 09:02
  5.13.210.***
  Cum naiba partidele din Galati ne oferă tot felul de oameni incompetenți săi alegem in diverse funcții! Nu avem nici o sansa!
  1
  40
  Raportează
 • postat de paloma
  Duminică, 14 Iunie 2020 00:38
  5.13.175.***
  Sunteti la nivelul psd-ului, toti; adica mai jos nu se poate !!!
  8
  48
  Raportează
 • postat de Tudor V
  Sâmbătă, 13 Iunie 2020 21:14
  89.136.0.***
  ”Ionuţ Pucheanu a fost ales primar al Galaţiului pe 5 iunie 2016, cu 23.378 de voturi, reprezentând 25,10 la sută din sufragii.”. Deci nu o ”majoritate covarsitoare,”, cum le place sa afirme atat edilul sef cat si sustinatorii lui (care nu cunosc elemnte de aritmetica simpla)!
  Sa sustii ca vicele si-a facut ”treaba” (poate cea ”mare”), inseamna sa recunosti cardasia cu AL.. si PU.., respectiv asa zisii independenti (care in ultimul an si-au adus aminte cum au obtinut voturile celor pacaliti. incepand sa mimeze independenta, care le-ar putea aduce un nou mandat, daca nu cumva vor intra pe listele celor pe care i-au sustinut cu votul in CL). Daca nu avea aceasta declaratie, gospodarul sef pierdea si la imagine pe motiv ca nu si-a ales bine secunzii, ba chiar i-a sustinut, cand era iminenta demiterea unuia.
  Ba mai mult, din afirmatia prezentata in articol se desprinde ideea ca cei din administratia orasului, judetului, si executivii formatiunii politice conexe, traiesc in acea lume paralela a psd unde chiar percep si vad altfel decat ”parlitii de votanti care nu au pensii speciale”!
  Da, ”mea culpa”! V-am votat cunoscand pe cineva din familie. Nu pe tata, despre care auzisem ca se ”ocupa cu angajarile” in politie. Nu comentez ce insemna asta, deoarece au comentat altii care cunsc mai bine problema! Dar nu o sa va mai votez! Si nici formatiunea care va sustine in ceea ce nu faceti!
  6
  54
  Raportează
 • postat de Vica de pe 11 Siret
  Sâmbătă, 13 Iunie 2020 16:57
  78.96.81.***
  Probabil ca "primarul" nu doarme bine noaptea, cand face asemenea aprecieri la pic-ulisti, care fac orasul de ras!
  4
  44
  Raportează
 • postat de Romulus Popescu
  Sâmbătă, 13 Iunie 2020 11:15
  5.13.134.***
  Oare cine l-a mințit pe Pucheanu despre toate astea?
  Deținerea unei funcții de asemenea rang, implică o anumită conduită, un anumit comportament, reprezentare.
  Nici Pucheanu, nici pe departe, nu s-a ridicat la nivelul stabilit de fostul primar.
  Fără Costel Fotea la Galați, am fi avut parte numai de bufonerii gen Bacalbașa, Pucheanu, Picu. Noroc că mai există și oameni zdraveni la minte în Galați, printre veselii ăștia pe care i-am enumerat.
  9
  68
  Raportează
 • postat de Tirpitz
  Sâmbătă, 13 Iunie 2020 10:59
  82.79.232.***
  Ati schilodit orasul asta cum nu se putea mai mult, l-ati betonat, l-ati asfaltat, seamana cu un mausoleu, ati taiat copacii de la Romarta veche, de la Spicu, str. Domneasca arata jalnic, parcuri hidoase, uratenii peste uratenii. Mai oameni buni, chiar nu va dati seama ca sunteti neputinciosi, nu stiti, nu cunoasteti, nu aveti habar? Largiti si strada Brailei, faceti-o cu patru benzi de circulatie, asfaltati tot, taiati tot, smulgeti tot din radacini.
  8
  69
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.