Părerea primarului Ionuţ Pucheanu: Viceprimarul Picu Roman - un ”Bacalbaşa la un alt nivel”

Părerea primarului Ionuţ Pucheanu: Viceprimarul Picu Roman - un ”Bacalbaşa la un alt nivel”
Evaluaţi acest articol
(25 voturi)

Deşi nu o dată Galaţiul a ajuns subiect de băşcălie la nivel naţional din cauza declaraţiilor halucinante făcute de Picu Apostol Roman, în opinia primarului Ionuţ Pucheanu, viceprimarul şi-a făcut treaba. Mai mult, în emisiunea „Deschide lumea” de la Realitatea TV Galaţi – Brăila, edilul urbei l-a comparat pe viceprimar cu dr. Nicolae Bacalbaşa, celebru pentru declaraţiile făcute.

„Dincolo de felul dumnealui de a fi, savuros pentru unii, bolovănos pentru alţii, dincolo de nişte declaraţii nefericite, să ştiţi că la nivel de persoană implicată în partea de administraţie şi de management a zonei care i-a fost încredinţată, vă spun sincer, eu omului acesta nu am să-i reproşez foarte multe. Nu a făcut greşeli, nu a dus oiştea-n gard! Administrativ, la locul de muncă, şi-a făcut treaba!”, a spus primarul.

Ionuţ Pucheanu a admis că Picu Roman nu a făcut declaraţiile ca simplu cetăţean sau doar ca lider politic al partidului pe care-l reprezintă. „Nu a vorbit în numele lui Ionuţ Pucheanu. Este viceprimarul municipiului Galaţi, dar asta nu înseamnă că trebuie să-i sărim la gât ori de câte ori, în puru-i stil caracteristic, face nişte declaraţii. Dacă pot să fac o comparaţie, e un Bacalbaşa la un alt nivel. Pentru că şi dl Bacalbaşa e un tip care, de-a lungul vremii, s-a făcut cunoscut datorită modului inedit de a prezenta lucrurile, într-un stil pur personal. La fel şi dumnealui, în purul stil personal, are nişte păreri vizavi de nişte subiecte pe care şi le asumă, cu bune şi cu rele”, a spus Ionuţ Pucheanu.

Citit 4255 ori Ultima modificare Sâmbătă, 13 Iunie 2020 11:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.