Bani pentru refacerea drumurilor afectate de inundaţii

Bani pentru refacerea drumurilor afectate de inundaţii
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În săptămâna 17-23 iunie, judeţul Galaţi a fost vizat de mai multe avertizări de vreme severă. În urma acestora, mai multe localităţi din judeţ au fost afectate de ploi, vijelii şi căderi de grindină. Tocmai de aceea, prin Ordin al Prefectului, au fost constituite trei comisii de evaluare a pagubelor înregistrate la infrastructura rutieră, locuinţe şi terenuri agricole.

În urma evaluărilor, s-a stabilit că au fost afectate structura rutieră, patru locuinţe şi terenuri agricole, din nouă unităţi administrativ-teritoriale: Cerţeşti, Frumuşiţa, Folteşti, Gohor, Griviţa, Măstăcani, Schela, Smulţi şi Şendreni.

"În urma evaluărilor din teren, a fost întocmit şi înaintat către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei proiectul de Hotărâre de Guvern, însoţit de documentaţia prevăzută de legislaţia în vigoare, pentru refacerea infrastructurii afectate (18,825 kilometri de drumuri comunale şi străzi), a unei construcţii hidrotehnice şi a unei ravene", se arată într-un comunicat al Prefecturii Galaţi. Conform sursei citate, suma solicitată pentru realizarea acestor lucrări, care va fi alocată din fondul de intervenţie la dispoziţia Guvernului, este de 1.272.000 de lei.

Citit 1763 ori Ultima modificare Sâmbătă, 04 Iulie 2020 03:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.