Cât va costa refacerea străzilor adiacente parcării din Mazepa I

Cât va costa refacerea străzilor adiacente parcării din Mazepa I
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Peste 2,5 milioane de lei reprezintă valoarea estimată a lucrărilor de reabilitare de care au nevoie străzile adiacente parcării multietajate construite în Mazepa I, zona blocului R5, afectate de traficul utilajelor. Este vorba despre străzile Armata Poporului, Ovidiu, Giuseppe Garibaldi și Mărășești care, potrivit unui proiect ajuns la comisiile Consiliului Local, vor beneficia de refacerea integrală a structurii rutiere în zonele aflate într-o stare avansată de degradare, dar şi de reabilitarea trotuarelor, delimitate cu borduri mici.

Proiectul supus votului aleşilor mai prevede amenajarea zonelor cu spații verzi, a unui sistem de irigaţii automatizat, amenajarea intersecțiilor și racordurilor cu străzile laterale, realizarea de guri de scurgere suplimentare pentru colectarea apelor pluviale, a unei canalizații pentru rețelele de telecomunicații în vederea trecerii acestora în distribuție subterană. De asemenea, se propune şi iluminat stradal pe zona spațiului verde din fața parcării supraetajate.

Durata de realizare a investiţiilor este de 12 luni, iar sursa de finanţare o reprezintă bugetul local, cel de stat, fondurile europene sau creditele.

Citit 2618 ori Ultima modificare Marți, 21 Iulie 2020 18:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.