Cât de repede rezolvă Primăria solicitările gălățenilor

Cât de repede rezolvă Primăria solicitările gălățenilor
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

„În luna noiembrie 2019, am făcut o sesizare către Primăria Galaţi prin care rugam să dispună astuparea unei gropi (cu dimensiunea de 4-5 m lungime 1,50 m lăţime şi 15-20 cm adâncime), lăsată de cei care au săpat şanţuri în faţa blocului A17, din strada Mihail Sadoveanu nr. 13, în dreptul celei de-a doua scări. Practic, a fost decopertată o porţiune din asfalt şi lăsată aşa. Printr-o adresă din decembrie 2019 eram înştiinţaţi că va interveni Ecosal pentru refacere”, ne-a sesizat Asociaţia de proprietari 308 din municipiul Galaţi, ataşând şi imaginile doveditoare ale situaţiei.

Remedierea solicitată a avut loc, însă abia în luna iulie a acestui an, după cum ne-a transmis Primăria şi am putut vedea la faţa locului. Din păcate, este singura problemă rezolvată, în vreme ce alte două intervenţii cerute de asociaţie se tot lasă aşteptate.

„În anul 2018, am solicitat aprovizionarea cu pământ vegetal la blocul B5, scara 4, şi la blocul A17, scara 3, unde există pericol de tasare. Primăria ne-a transmis că va interveni, dar nu a făcut-o nici în ziua de azi. De asemenea, am mai cerut fasonarea unor copaci care pot fi un real pericol în cazul unor furtuni. Nu s-a concretizat nimic”, ne-a sesizat preşedintele Asociaţiei 308.

„În privința aprovizionării cu pământ vegetal la blocul B5, scara 4 și la blocul A17 vă informăm că sesizarea a fost transmisă societății Apă Canal Galați în vederea verificării rețelelor de alimentare și evacuare din zonă. În urma analizei tehnice și după constatarea cauzei care a dus la tasarea zonelor se vor lua măsurile care se impun.

Solicitarea care vizează fasonarea arborilor aflați în apropierea blocurilor B5, A17 și F1 a fost înregistrată pe lista de priorități în evidența Serviciului Administrare Domeniul Public și Privat și înaintată Societății Gospodărire Urbană pentru soluționare”, ne-a transmis Biroul de presă al Primăriei.

Citit 2661 ori Ultima modificare Sâmbătă, 12 Septembrie 2020 01:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.