Pe ce criterii se pun gardurile la spaţiile verzi ale blocurilor

Pe ce criterii se pun gardurile la spaţiile verzi ale blocurilor
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

"Am transmis numeroase solicitări pentru montarea gardurilor bordurate, însă acestea se acordă doar pe «unele criterii», nu ştim care”, ne sesizează gălăţenii, motiv pentru care am încercat să obţinem un răspuns din partea Primăriei Galaţi.

„Necesarul de panouri de gard bordurat estimat în vederea împrejmuirii spațiilor verzi existente în zona blocurilor a depășit stocul inițial. Din acest motiv fost demarată o nouă procedură de achiziție pentru încă un lot de panouri care va acoperi necesarul rezultat în baza solicitărilor venite din partea asociațiilor care au încheiat Convenția pentru întreținerea spațiilor verzi, conform Programului de conservare și înfrumusețare a spațiilor verzi din municipiul Galați, prin implicarea persoanelor fizice și juridice, a asociațiilor de proprietari, ONG-urilor și instituțiilor publice, aprobat prin Hotărârea Consiliului Local”, ne-a transmis Primăria. 

Într-adevăr, în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, este în desfăşurare o procedură procedură pentru achiziţia a 3.000 de bucăţi de panouri de gard bordurat (cu înălţimea de un metru şi lăţimea de 2,5 metri) şi a 3.300 de stâlpi de susținere a panourilor, pentru protecţia spaţiilor verzi, Contractul are o valoare totală estimată de 210.600 de lei fără TVA, fonduri bugetare, iar criteriul de atribuire este “preţul cel mai scăzut”. S-au înscris patru ofertanţi: Tehcom SRL, World Trans Systems, Histria International SRL şi Arabesque. 

„După finalizarea procedurii de achiziție și recepția materialelor vom continua împrejmuirea spațiilor verzi aferente blocurilor arondate asociațiilor rămase în așteptare. Criteriul pe baza căruia se efectuează lucrări de împrejmuire a spațiilor verzi aferente blocurilor arondate asociațiilor cu panouri de gard bordurat este reprezentat de ordinea cronologică a încheierii Convenției privind întreținerea spațiilor verzi”, precizează Biroul de presă al municipalităţii.

CLICK AICI pentru a AFLA ce au de SPUS GĂLĂȚENII

Citit 4597 ori Ultima modificare Joi, 29 Octombrie 2020 18:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.