Dispar plopii de pe drumurile județene

Dispar plopii de pe drumurile județene
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Firma giurgiuveană Econaturalia SRL are în sarcină tăierea a 400 de arbori de esenţă plop de pe aliniamentul drumurilor județene din Galați.

Serviciile de tăiere, scoatere rădăcini, fasonare și transport al masei lemnoase au fost atribuite de Consiliul Județean, prin licitație deschisă, la valoarea de aproape 300.000 de lei, conform datelor existente în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), pe criteriul "prețul cel mai scăzut".

Autoritatea contractantă menționează și faptul că termenul pentru lucrările de execuţie va fi de 90 de zile de la data ordinului de începere, în condițiile în care pe aceste drumuri judeţene au fost demarate lucrări de reabilitare şi modernizare a infrastructurii de transport regional, aflate în diferite stadii de execuţie, lucrări de asigurare a gabaritelor minime admise şi lucrări pentru îmbunătăţirea siguranţei rutiere.

Operatorul economic Econaturalia SRL, cu sediul social în comuna Prundu din județul Giurgiu, a realizat în anul fiscal 2019 venituri de circa 760.000 de lei și un profit net de aproape 237.000 de lei, cu un număr mediu de cinci salariați.

Citit 4087 ori Ultima modificare Joi, 06 August 2020 18:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.