Evaluaţi acest articol
(35 voturi)
8 comentarii

Cu tot respectul pentru alegerea dumneavoastră, dragi gălățeni, permiteți-mi să vă spun că, ieri nu am câștigat, dar am luptat cu toată forță, demn și corect, pentru gălățeni si pentru Galațiul așa cum ne-am dori să fie într-o bună zi.

Lupta noastră abia începe. Suntem o echipa nouă, tânăra, la început de drum, dar, înainte de toate, suntem 100% dedicați oamenilor. Vă mulțumesc, dragi Gălățeni, că ne-ați fost alături și, prin asta, ați dat un sens efortului nostru. Respect decizia gălățenilor și mă-nclin în fața votului lor. Multumesc celor peste 57.000 de gălățeni care m-au votat și au ales PNL pentru Presedintia Consiliului Județean. Victoriile de la Tecuci și Berești, unde avem, de astăzi, doi primari liberali dovedesc, pe de altă parte, șansele de reușită pe viitor pentru PNL Galați. Felicitări colegilor mei, deopotrivă celor care au câștigat ieri, dar și celor care nu au reușit, de data această dată. Sunt oameni absolut fantastici, trup și suflet pentru comunitățile voastre.

Continuăm să luptăm! Este datoria noastră față de oameni! #SePoate #Galati

George Stângă, președinte PNL Galați

Citit 3715 ori Ultima modificare Luni, 28 Septembrie 2020 19:39

8 comentarii

 • postat de mine Marți, 29 Septembrie 2020 22:04 188.24.249.*** Link la comentariu
  1
  6

  Iar ati infrant!!!

  Raportează
 • postat de Gimmy Marți, 29 Septembrie 2020 14:23 84.243.108.*** Link la comentariu
  1
  8

  PNL actual este o umbra a PNL din 2016, cel care pierdea, dar cu un scor foarte strans alegerile de primar, o enigma fata de PNL din 2008 si un rebut al administrarii partidului de catre Dobre si produsele lui politice Stanga si Serban. Cei doi ciraci nu au facut decat sa vanda himere propriului electorat, promovarea pe care am vazut-o cu totii, fiind cu tenta personala, tot alaiul de liberali de pe strazi vanzand doar imaginea lui George Stanga. Total gresit, politica este un sport de echipa cand vorbim despre CJ si CL. Promovarea individuala se face doar la parlamentare sau europarlamentare, sau pentru fotoliul de primar.
  Multi dintre galateni am aflat ce candidati au liberalii, cu cateva zile inainte de ziua votarii. Iar rezultatele nu au intarziat sa apara, liberalii obtinand un scor ce nu ii onoreaza nici pe departe...

  Raportează
 • postat de Petre Marți, 29 Septembrie 2020 14:07 86.124.204.*** Link la comentariu
  2
  17

  Ce tineri, ce alta data, demisia pentru acest rezultat dezastruos! Asa se face daca ai onoare!
  Si luati-l si pe Morosanu! Auzi tu, modelul lui politic, I.C.Bratianu! Ma umfla rasul!

  Raportează
 • postat de Un dezamagit Marți, 29 Septembrie 2020 11:50 5.13.229.*** Link la comentariu
  6
  19

  Subscriu intru totu celor scrise de Mir, daca azi pucheanu,fotea si restul psd zburda, dupa ce de 30 de ani au adus orasul in categoria targurilor, ,,succesul,, lor voua si usr se datoreaza, fiindca NU EXISTATI CA ALTERNATIVA, voi ati facut din adevaratul pnl, un circ, iar usr ramane un partid compromis prin cei ce l conduc si la centru si local.

  Raportează
 • postat de Costel Marți, 29 Septembrie 2020 11:50 86.124.201.*** Link la comentariu
  6
  16

  "Mai in gluma, mai in serios:
  -Morosanu v-a tras in jos!"
  S-a vazut ca nu aveti o echipa care sa activeze in administratie.
  Cu parere de rau, o spune unul care a votat 30 de ani doar cu "dreapta".
  ...
  - Iti dai seama cum e sa realizezi ca vrei sa votezi in asa fel sa-l schimbi pe cel din functie,
  dar alternativa e si mai slaba?
  ...
  Asa ca am votat si stanga si dreapta, cu doua stampile pe buletin, a fost optiunea mea sa anulez votul.
  Alt mod de a exprima ce gandesc, n-am avut.

  Raportează
 • postat de Fritz Marți, 29 Septembrie 2020 00:24 86.122.130.*** Link la comentariu
  8
  10

  @Mir:
  Si cu cine ai votat, de curiozitate?
  Dacă vroiai să avem in Galati astăzi acel PNL istoric, trebuia mai intai să sprijini acest PNL, să te alături, să-l ajuti să evolueze si apoi cu sigurantă va progresa!
  Dar asa cum vrei să avem performantă la Galati, cu oameni care numai cer, atat?
  Suntem ultimii din țară la democrație, dar primii la pomeni electorale!

  Raportează
 • postat de Tudor V Luni, 28 Septembrie 2020 23:36 89.136.0.*** Link la comentariu
  5
  21

  Blatisti noi continuatori ai traditiilor de blat ale lui dobretoadernecula si alti lideri de carton, care nu au facut nici macar un drum expres pentru Galati (un drum cu doua benzi pe sens)! De patru ani in Parlament, ce realizari aveti pentru Galati (cu exceptia salariului si indemnizatiei, pe care oricum le cheltuiti in Bucuresti si sejururi), care sa va ofere speranta obtinerii de voturi pentru a deveni presedinte de CJ?! Aici este intrebarea pe care liderii de la centru trebuiau sa o puna la validarea candidaturii! Sanctiunea a venit! Poate altul era rezultatul daca gaseati un galatean chiar si independent, pe care sa-l promovati si sustineti, dar care sa fi realizat ceva pentru Galati. O sculptura, o pictura, un antreprenor cu o firma/marca cunoscuta de galateni. Asa Stanga si Rodeanu, ca si cel de la pmp, desi parlamentari, spun unii - ”la apelul bocancilor”, nu sunt mai cunoscuti in Galati decat o femeie de serviciu de la o scara de bloc. Poate altele erau rezultatele, daca cei doi sportivi, Munteanu si Morosan erau candidati la primarie si presedintia CJ, desi nici ei nu pot face minuni, cand depinzi de vot, si, mai ales cand nu ai echipa! Sau poate ca altele erau rezultatele daca pe buletinele de vot erau doar doua casete, psd, respectiv una a Dreptei reale si unite! Dar astea sunt vise si ganduri!

  Raportează
 • postat de Mir Luni, 28 Septembrie 2020 21:17 5.13.132.*** Link la comentariu
  12
  19

  Bă, voi sunteți acum acei PNL-iști convertiți în PDL-iști, doar cu eticheta de la fostul PNL rămasă, că atât a mai rămas din vechiul și adevăratul partid istoric PNL ce nu mai există astăzi. Până și gesturile v-au fost oreschimbate, pervertite în PDL-isme. De mentalitatea voastră ce să mai zici că se vede cu ochiul liber de cum deschideți gura și "izvorând": "curate"(veridice) PDL-isme vorbe. Ați ajuns voi PNL pervertit să spuneți că drepturile și libertățile cetățenilor sunt "pomeni electorale". Ați ajuns voi PDL(PNL - că liberalismul adevărat, după contopirea cu PDL-ul lui băsescu) să spuneți că românii primesc "pomană electorală". Bă, aiuriților, oamenii suferă de multe neajunsuri și voi vorbiți că în termeni de "oamenii primesc pomeni electorale". Băi PNL-iștilor, treziți-vă naibii la realitate și înțelegeți porcăria aceasta în care va pervertid PDL-ul.

  Băi(da, mulți de Băi!) treziți-vă naibii măi vechi, autentici liberali(din fostul PNL istoric) ce ați mai rămas încă în acest fals PNL, că ăsta nu-i adevăratul PNL ce lupta oentru oameni, nu orin golănii, nu prin invective, nu prin ură. Dacă astăzi ar fi existat vechiul PNL istoric cel știam și-l apreciam(fără PDL) astăzi acel PNL istoric ar fi avut votul meu. Ce dra cu să votez astăzi la actualul PNL? O FORMĂ FĂRĂ CONȚINUT? ĂȘTIA SUNT GOI PE LĂUNTRIC.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.