Lucrări la sera de la Grădina Botanică

Lucrări la sera de la Grădina Botanică

Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
1 comentariu

Consiliul Județean (CJ) Galați continuă investiția la sera de plante exotice de la Grădina Botanică. Practic, inesteticul schelet metalic din curtea Complexului Muzeal de Științele Naturii este în plin proces de transformare într-o seră cu mii de plante și arbori exotici.

Președintele CJ, Costel Fotea, precizează pe pagina sa de Facebook că scheletul metalic a fost consolidat și curățat în mare parte, s-au montat elementele lipsă și se lucrează la fundația unui nou spațiu pentru expoziții temporare, iar constructorul a comandat deja o parte din sticla care va acoperi sera.

Investiția are o valoare de peste trei milioane de euro, fondurile provenind din bugetul propriu al Consiliului Județean Galați.

Citit 1466 ori Ultima modificare Luni, 12 Octombrie 2020 00:21

1 comentariu

  • postat de Ursus Marți, 13 Octombrie 2020 07:40 89.136.2.*** Link la comentariu
    5
    4

    TREI MILIOANE de Euro!!! Din fonduri proprii! Dar bogati mai suntem si n-am stiut! Pentru astfel de proiecte existau fonduri europene. De ce nu se iau bani de acolo? Prietenii stiu de ce... Si daca viteza de lucru e ca la Muzeul de arte vizuale din parcul Rizer (unde numele presedintelui CJ e afisat la loc de cinste), mai trebuie vreo doua mandate sa vedem ce-o iesi!

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.