Bătălie pentru viitorul sediu al DNA Galaţi

Bătălie pentru viitorul sediu al DNA Galaţi
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Nu mai puţin de patru proiectanţi se bat pentru contractul de reabilitare a viitorului sediu DNA Galaţi. Este vorba, aşa cum aţi putut afla din ziarul "Viaţa liberă", de imobilul de pe strada Basarabiei nr. 4, fostul sediu al SC Transurb SA, pe care Primăria vrea să-l reabiliteze pentru a-l pune la dispoziţia DNA Galaţi, care a făcut o solicitare în acest sens.

Până la reabilitarea efectivă, este nevoie de servicii de proiectare - faza documentaţie de avizare a lucrărilor de intervenţii şi expertiză tehnică.

Conform datelor din Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, pentru contractarea acestor servicii au depus oferte Amco Project&Design, Via Pro It Consulting SRL, Proficons Project SRL şi asocierea Arhideskvision - AM Arhidream. Valoarea estimativă a contractului este de 60.000 de lei fără TVA, iar criteriul de atribuire este "preţul cel mai scăzut". Rămâne de văzut cine va câştiga contractul.

Cert este că imobilul are mare nevoie de reabilitare, mai ales că a fost eliberat încă de la finele anului 2018, când SC Transurb s-a mutat în Autobază, pe strada George Coşbuc nr. 252.

Citit 1495 ori Ultima modificare Marți, 13 Octombrie 2020 17:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.