De ce nu poate fi folosit terenul de sport al parcării multietajate. Birocraţie de Galaţi

De ce nu poate fi folosit terenul de sport al parcării multietajate. Birocraţie de Galaţi
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

Inaugurată la jumătatea lunii septembrie 2020, parcarea multietajată aferentă blocului R5 din Mazepa oferă nu doar 214 locuri de parcare și 46 de boxe de depozitare individuale, ci şi un modern teren multisport. Acesta este amenajat pe terasa de la ultimul nivel al clădirii, cu gazon sintetic şi iluminare nocturnă. Cu siguranţă că s-ar găsi doritori să-l folosească, desigur atunci când restricţiile impuse de pandemie se vor mai relaxa.

Din păcate, deocamdată nu sunt posibile rezervări pentru acest teren de sport. Motivul? Nu a fost stabilită procedura, tariful şi nici cine ar trebui să se ocupe de acest teren.

Conform datelor noastre, autorităţile nu s-au hotărât încă dacă terenul de sport ar trebui să fie administrat de Clubul Sportiv Municipal - ca orice bază sportivă - sau de SC Gospodărire Urbană SRL, care se ocupă de parcări. Abia după ce se va stabili entitatea care să se ocupe de terenul de sport vor fi stabilite procedura şi tariful pentru folosirea lui.

Reamintim că pentru parcarea multietajată s-au cheltuit 14,5 milioane de lei cu TVA, suma incluzând dotările, îmbunătățirea terenului de fundație și devierea rețelelor.

Citit 4034 ori Ultima modificare Vineri, 12 Februarie 2021 00:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.