Evaluaţi acest articol
(13 voturi)
4 comentarii

Primăria municipiului Galaţi anunţă că organizează concursuri de recrutare pentru ocuparea pe durată nedeterminată a două funcţii publice de execuţie vacante din cadrul aparatului de specialitate al primarului. Pentru postul de consilier, clasa I, grad superior la Compartiment Asociații de Proprietari, candidaţilor li se cere să fie licenţiaţi în studii economice şi să aibă vechime de minimum şapte ani în acest domeniu. Pentru postul de consilier, clasa I, grad principal la Compartimentul Închirieri, Concesiuni și Vânzări Terenuri, Cabinete Medicale, candidaţilor li se cere să fie licenţiaţi în ştiinţe economice, cu o vechime de minimum cinci ani în această specialitate. Dosarele de înscriere se primesc până pe 7 aprilie, probele scrise vor avea loc pe 20, respectiv, 21 aprilie, fiind urmate de interviu.

Municipalitatea organizează şi două concursuri de promovare pentru ocuparea pe durată nedeterminată a două funcţii publice de conducere vacante. Se caută un ocupant al funcţiei de şef serviciu, grad II - Serviciul Proiecte și Finanțări Externe, ocupat până de curând de Costel Hanţă, care, potrivit surselor noastre, ar fi ieşit la pensie. Se caută şi un șef birou, grad II la Biroul Reparații Străzi, Siguranța Circulației, Semaforizare.

Citit 7683 ori Ultima modificare Marți, 23 Martie 2021 01:23

4 comentarii

 • postat de ss Miercuri, 24 Martie 2021 11:38 5.13.160.*** Link la comentariu
  0
  15

  Concursul se tine peste drum, la sediul psd! Adica, licitatia!

  Raportează
 • postat de DIANA Miercuri, 24 Martie 2021 10:36 86.35.208.*** Link la comentariu
  0
  15

  OOOO....posturi la concurs..... astea sunt date deja... dar trebuie o mascarada cu concursurile.... ca nu e legal altfel.....cine stie cine sa insurat sau cine si-a facut o amanta...sau copilul carui lucrator a iesit de pe bancile scolii si trebuie sa i se faca loc pe undeva ....caldut si bine platit... nu pot intelege niciodata cand se vor schimba mentalitatile??/ cand vom fi corecti? cand vom avea verticalitatea si vom actiona in consecinta???? cand vom lasa oamenii competenti ....tineretul ...cei care vor sa faca ceva ptr oameni? cand se va schimba ceva????? cred ca niciodata atata timp cat banul vorbeste si ne conduce...

  Raportează
 • postat de SErgiu Moldovan Marți, 23 Martie 2021 13:24 81.196.55.*** Link la comentariu
  2
  3

  Doamnă, mare atenție la ei, ca o vecină de 90 de ani, filmați cine intră, cine iese!

  Raportează
 • postat de Vica de pe 11 Siret Marți, 23 Martie 2021 07:56 109.166.135.*** Link la comentariu
  6
  32

  Pentru postul de economist la Asociatii de proprietari, acolo este ideal ca sedere fara sa asude prea mult, asa cum se intampla in acedt compartiment, intruxat asocistiile sunt lasate de uzbeliste unde nu se respecta acea lege 196/2018, administratorii sunt numai casieri fara sa aiba in grija si starea imobilelor! Nu mai departe ca exemplu este Asociatia 182 din Maxepa.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.