A fost ales cel de-al doilea viceprimar al Galaţiului

A fost ales cel de-al doilea viceprimar al Galaţiului
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Consilierul local PSD Lucian Valeriu Andrei a fost ales viceprimarul municipiului Galaţi cu 15 voturi favorabile, şase voturi „împotrivă” şi patru voturi nule. Contracandidatul social-democratului, consilierul local USR PLUS Daniel Zinica a primit nouă voturi „pentru”, patru voturi „împotrivă” şi 12 voturi nule.

„Le mulţumesc colegilor mei pentru votul exprimat. De acum înainte, pe lângă politică o să trebuiască să fac şi politici”, a declarat noul viceprimar. „Şi administraţie!”, a ţinut să-l completeze primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu. „Şi administraţie, da”, a admis noul ales.

Aşa cum aţi mai putut citi în ziarul "Viaţa liberă", Lucian Andrei, în vârstă de 41 de ani, este la al doilea mandat de consilier local şi lucrează ca inspector de stat la Inspectoratul de Siguranță Feroviară Galați din cadrul Autorității Feroviare Române. „Sunt inginer în transporturi format la Universitatea Politehnica din București, sunt absolvent de master în managementul calității în inginerie, și sunt un om care muncește în mediul disciplinat al căilor ferate, în domeniul siguranței circulației”, declara social-democratul în campania electorală a alegerilor locale din 2020. La acel moment, îşi exprima convingerea că expertiza și experiența lui sunt necesare în serviciul de transport public, informatizarea aparatului de specialitate al Primăriei, dar şi în activitatea de reglementare a serviciilor publice.

Lucian Andrei va fi coleg cu viceprimarul în funcţie al Galaţiului, social-democratul Sorin Enache.

Citit 6689 ori Ultima modificare Joi, 01 Aprilie 2021 00:03

3 comentarii

 • postat de Geo
  Miercuri, 07 Aprilie 2021 07:05
  5.13.145.***
  Bravo dom primar succes.
  Urgenta maxima : terminati imediat cu blocatul rotilor la masini.E bataie de joc la adresa cetateanului .trimitei amenda acasa o plasteste omul cind poate .Este pandemie,sunt oameni bolnavi,femei cu copii In masina.Stiu ca suntem oras rosu da gata cu practicile astea comuniste.
  3
  3
  Raportează
 • postat de GL 02 PDS
  Joi, 01 Aprilie 2021 19:37
  5.14.150.***
  Poate vice 2 o sa vadă când votează altcineva în locul unui ales local, sau județean.
  În rest, superioritate numerica.
  0
  4
  Raportează
 • postat de Vrem APĂ CALDĂ!
  Joi, 01 Aprilie 2021 12:55
  81.12.149.***
  Pentru cei 2 Viceprimari în funcţie:
  - Vrem APĂ CALDĂ pentru zonele izolate unde există Microcentrale (Mazepa, Ţiglina, etc)!
  Extindeţi acum URGENT aceste centrale când se opreşte căldura şi cu CAZANE!
  0
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.