UPDATE: Șefii Poliției Galați au ieșit la pensie. Cine sunt noii comandanți

UPDATE: Șefii Poliției Galați au ieșit la pensie. Cine sunt noii comandanți

În imagine, comisarul-șef Marius Dobrea
Evaluaţi acest articol
(24 voturi)
6 comentarii

UPDATE 1 aprilie: Începând de joi, 1 aprilie 2021, Poliția Municipiului Galați are o nouă comandă. La o zi după ce fostul comandant, comisarul-șef Marius Dobrea (50 ani) și adjunctul său, comisarul-șef Marius Rotaru (49 ani), au trecut în rezervă prin pensionare, primul după 26 de ani vechime în Poliție, iar al doilea, după 27 de ani, conducerea IPJ Galați a desemnat, cu titlu de împuterniciți, alți doi succesori. Numele unuia dintre ei era vehiculat la favorit la șefia Municipiului, chiar în înainte ca numirile să fie făcute oficiale. Este vorba de comisarul-șef Gabriel Mitrea, șeful Secției 2 Poliție. Ofițerul are o vechime de 20 de ani în Poliție și va fi secondat la comandă de colega sa de la Secția 3. Șefa celei mai ”grele” unități de poliție din municipiu, comisarul Anca Goliță, a fost prima femeie-șef de secție din poliția gălățeană, iar acum devine prima reprezentantă a sexului frumos care deține o funcție de comandă la un nivel atât de înalt. Cei doi vor ocupa ca împuterniciți funcțiile până când, pentru acestea, va fi organizat concurs.


Șeful Poliției Municipiului Galați, comisarul-șef Marius Dobrea, și adjunctul său, comisarul-șef Marius Rotaru nu mai sunt oficial, începând de mâine, 1 aprilie, la comandă. Ofițerii au solicitat trecerea în rezervă prin pensionare, primul după 26 de ani vechime în Poliție, iar al doilea, după 27 de ani.

Instituția rămâne astfel fără niciun comandant, conducerea IPJ Galați trebuind să desemneze cât mai curând, deocamdată cu titlu interimar, doi succesori. La acest moment, conducerea Poliției Județene nu a făcut public niciun nume, anunțând că va comunica deciziile de numire imediat ce acestea vor fi semnate.

În spațiul public sunt însă vehiculate câteva nume ale unor ofițeri cu funcții de comandă, apropiați ai celui care, de acum, este fostul comandant al Poliției Municipiului. Este vorba despre șeful Secției 2 Poliție și de cel al Poliției Tg. Bujor, unele surse indicându-l drept potențial candidat, cel puțin la funcția de adjunct, pe adjunctul șefului Secției 3 Poliție Galați. Vom reveni cu amănunte pe acest subiect imediat ce IPJ Galați va face cunoscute noile numiri în funcțiile rămase vacante.

Citit 12533 ori Ultima modificare Sâmbătă, 03 Aprilie 2021 23:09

6 comentarii

 • postat de rusine Duminică, 04 Aprilie 2021 08:17 188.24.195.*** Link la comentariu
  4
  19

  o mare rusine,pensionari la 49 de ani,buni de munca,mare nesimtire

  Raportează
 • postat de ELLA Joi, 01 Aprilie 2021 16:22 95.76.32.*** Link la comentariu
  13
  47

  Bine ca/i pensionati la 49 si 50 de ani ,cu pensii ,,mizerabile'' de 60 sau 70 de milioane vechi.Si va mirati ca nu sint bani de pensii pentru muritorii de rind.Rusine sa va fie.

  Raportează
 • postat de Un cumătru nemultumit Joi, 01 Aprilie 2021 08:13 82.137.16.*** Link la comentariu
  3
  66

  O să rămână tot cineva din gașca lui. Un cumătru, fin ... Poliția Municipiului Galați a fost moșia lui Zeus. Un specimen susținut politic. Galațiul o să plutească in continuare in propria mizerie. Dar aceste personaje se pregătesc acum pentru ocuparea unor posturi călduțe la primărie. Nu scăpăm noi de aceste specimene.

  Raportează
 • postat de Adrian Gheorghe Miercuri, 31 Martie 2021 23:51 86.124.205.*** Link la comentariu
  3
  52

  Secția 3 este o legendă in rândul golanilor, mulți șmecheri au fost îngenuncheați de-a lungul timpului acolo, dar pe acest adjunct nu-l cunosc cum nu-i știu nici pe ceilalți propuși. Un articol cu cv.urile acestor persoane, ce au făcut ei în poliția română, câți hoți au prins, cate dosare au rezolvat, cine sunt oamenii politici care îi susțin din spate...pe când ?

  Raportează
 • postat de Marius Dobrica Miercuri, 31 Martie 2021 21:39 5.14.159.*** Link la comentariu
  29
  17

  Adjunctul secției 3 este un manager extraordinar! Puternic si isteț este spaima infractorilor!

  Raportează
 • postat de O.G. Miercuri, 31 Martie 2021 21:38 86.124.120.*** Link la comentariu
  28
  17

  Adjunctul de la Secția 3 Poliție este cel mai indicat pentru una din cele două funcții vacante ! Are toate calitățile unui comandant : muncitor, stăpân pe situație, inteligent ca Superman, cu bun simț...este ca un diamant neșlefuit.

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro