Ciucă atacă ideea de guvernare

Ciucă atacă ideea de guvernare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* O „filozofie împotriva propriului popor!” *

Deputatul conservator Bogdan Ciucă spune că mărirea fiscalităţii nu ar trebui făcută în domeniul pensiilor şi ajutoarelor de şomaj, ci doar a produselor de lux, măsurile anunţate de preşedintele Băsescu fiind nocive.

„S-o facem în zona alcoolului, s-o facem în zona tutunului, a cafelei... În zona produselor de lux, care ţin de viciu şi nu de necesitate, de un minim de standard de viaţă, de supravieţuire”.

Acum, nici măcar o remaniere guvernamentală nu ar schimba problemele, spune conservatorul:

„După părerea mea, trebuie schimbată filozofia de guvernare”.

„Pentru că, în loc să-şi imagineze  soluţii prin care să stimulăm mediul de afaceri, să rămână pe piaţă, să nu se închidă şi să producă în continuare şi să cotizeze la bugetul statului, de unde să alimentăm Sănătatea, pensiile Educaţia, ei se gândesc cum să reducă din cheltuieli micşorând pensiile şi numărul de pensionari”.

„Este cea mai păguboasă şi nocivă filozofie fiscală sau bugetară! Este o filozofie împotriva propriului popor, a acelei părţi din populaţie care nu se poate apăra – a pensionarilor!”.

„Deci, actualul guvern nu se gândeşte cum să stimuleze mediul de afaceri ca să nu dea oameni afară, ci cum să dea oameni afară şi să ia de la pensionari! Este nu cinic, este de nedescris!”.

Citit 561 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.