Cine este noul șef al Serviciului Proiecte şi Finanțări Externe din Primărie

Cine este noul șef al Serviciului Proiecte şi Finanțări Externe din Primărie
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Potrivit datelor noastre, Ovidiu Costea este noul şef al Serviciului Proiecte și Finanțări Externe din cadrul Primăriei Galaţi, în locul lui Costel Hanţă, care s-a pensionat.

Spunem „potrivit datelor noastre” pentru că Primăria Galaţi nu a făcut public numele persoanei care va ocupa acest post prin concursul de promovare pe care l-a organizat. Rezultatele finale au fost postate pe portalul Primăriei Galaţi - 76,5 puncte la proba scrisă, 85 de puncte la interviu, punctaj final 161,5 – dar nu şi numele persoanei declarate admise. Argumentele municipalităţii în păstrarea secretă a acestuia ţin de protecţia datelor cu caracter personal (GDPR).

Numai că, din punctul nostru de vedere, este vorba despre o funcţie publică de conducere, nu doar remunerată din bani publici, ci şi de o importanţă majoră, în condiţiile în care şansa de dezvoltare a oraşului o reprezintă proiectele cu finanţare europeană câştigate.

Revenind la Ovidiu Costea, acesta semnează deja, ca şef serviciu, caiete de sarcini ale achiziţiilor publice lansate de Primărie pe portalul propriu.

Conform declaraţiilor de avere, Ovidiu Costea este soţul consilierei locale PSD Daniela Marcela Costea.

Citit 4157 ori Ultima modificare Vineri, 07 Mai 2021 11:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.