Program modificat la Plaja „Dunărea”, în urma deciziilor SC Gospodărire Urbană
Foto: Anca Melinte

Program modificat la Plaja „Dunărea”, în urma deciziilor SC Gospodărire Urbană
Evaluaţi acest articol
(26 voturi)

Plaja „Dunărea” va fi deschisă publicului în intervalul orar 8,00 - 20,00, cu excepţia zilei de luni, când va fi închisă. Decizia de a decala cu o oră programul anunţat iniţial - 9,00 - 21,00 - a fost luată de conducerea SC Gospodărire Urbană SRL, administratorul zonei de agrement. Măsura este justificată de faptul că, nerăbdători să intre la plajă, gălăţenii vin la poarta zonei de agrement cu mult înainte de ora de deschidere.

„Astăzi, la ora 8,30, erau o sută de oameni care voiau să intre. Nu puteam să-i ţinem la poartă o jumătate de oră, pentru că programul nostru începea de la ora 9,00. Dacă oamenii vină de dimineaţă la plajă, noi trebuie să răspundem cerinţei lor şi să le asigurăm tot ceea ce au nevoie”, ne-a explicat directorul Gospodărire Urbană, Dragoş Magearu.

Tot o noutate este faptul că plaja va fi închisă publicului în fiecare zi de luni şi asta pentru ca personalul zonei de agrement să aibă timpul necesar pentru a face curăţenie aşa cum trebuie, pentru lucrările de mentenanţă, dar mai ales pentru a păstra apa în parametrii de calitate. Toate aceste operaţiuni nu pot fi făcute în prezenţa clienţilor. A fost aleasă ziua de luni, fiind prima după aglomeraţia din weekend. Şi, dacă tot veni vorba despre aglomeraţie, aflaţi că, astăzi, deşi este zi lucrătoare, plaja nu duce lipsă de clienţi, din contră, mai sunt disponibile circa o sută de brăţări de acces.

Ar mai fi de spus că, în scurt timp, Plaja „Dunărea” va avea propriul site. Potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, pentru realizarea unui site dedicat pentru baza de agrement şi pentru servicii de găzduire site, Gospodărire Urbană a atribuit două contracte, în valoare de 1.983 de lei fără TVA, respectiv, 1.410 de lei fără TVA firmei Gamer Design SRL.

Citit 47226 ori Ultima modificare Sâmbătă, 14 August 2021 13:12

5 comentarii

 • postat de comunismul
  Miercuri, 04 August 2021 20:11
  5.13.238.***
  modifica programul cum vor ei!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Alina Costin
  Luni, 02 August 2021 22:29
  86.124.202.***
  De ce nu deschide plaja de la 7, sunt sigură că ar fi pe placul tuturor! Le da noapte n ochi celor de la GU? Și apoi au văzut că lumea vine de dimineața, nu că s ar fi gândit Magearu! Daca o gândea, făcea din prima programul! Cum ar spune cineva...mare păcăleală!
  5
  6
  Raportează
 • postat de Farkaș Marian
  Luni, 02 August 2021 18:43
  62.231.94.***
  Eu zic că e normal ca o zi pe săptămină să fie pentru curățenie ,reparații ,întreținere așa că nu mai fi cîrcotas
  2
  13
  Raportează
 • postat de Alfy
  Luni, 02 August 2021 17:08
  86.124.206.***
  Ai tu o solutie magica? Si de unde stii tu cum se intretine un aqua parc? Ai habar inainte de a te slobozi pe gura?
  4
  7
  Raportează
 • postat de Mama măsii de treabă!
  Luni, 02 August 2021 15:03
  81.12.149.***
  Ha Ha HA!
  Nici nu s-a deschis bine strandul, (caci este vorba despre un strand ca inainte, doar ca are niste tobogane in plus si sunt mai inalte) si deja dl Director Magearu vrea sa schimbe schimbarea, chipurile pentru că aşa vrea populatia!
  Zău? Dar de unde ştii că populaţia nu vrea să stea şi după ora 20,00 la piscină... sau să vină şi lunea la ştrand, pentru că acum canicula nu face pauze lunea!?
  Oare ce management aplică acest director de la Gospodărire Urbană?
  Când s-a modernizat această bază de agrement nu s-a gândit cum va fi ea întreţinută şi mai ales cu cine?
  Eu cred că această bază este întreţinută acum de către cei care trebuiau să cosească iarba şi buruienile din Galaţi care au crescut de 2 metri şi cei de la G.U. se fac că nu văd!!!
  34
  24
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.