Aproape o lună pentru schimbarea a patru becuri stradale. Sesizare „dată în lucru”
Foto: Marian Calestru

Aproape o lună pentru schimbarea a patru becuri stradale. Sesizare „dată în lucru”
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Beznă la Cluj! Nu în orașul Cluj-Napoca, ci pe strada cu același nume din municipiul Galați. Un cititor care locuiește în zonă, Aurel Parașcan, ne-a semnalat faptul că, de mai mult timp, iluminatul public de acolo nu funcționează. "Strada Cluj e paralelă cu Siderurgiștilor, peste drum de IREG, deci e o zonă importantă din oraș. De două săptămâni, stăm în beznă. A venit atunci o mașină de intervenție, cu scară, muncitorii s-au uitat și au plecat, fără să rezolve nimic. Nu avem lumină, nu putem merge seara pe stradă, în zonă sunt mulți oameni bătrâni, care se pot accidenta din cauza întunericului", ne-a spus Aurel Parașcan.

Funcționarea sistemului de iluminat public din municipiul Galați este asigurată de compania Flash Lighting Services SA. Dispecerul societății ne-a informat că pe strada Cluj "sunt patru lămpi vandalizate, care necesită schimbarea cu totul". Ciudat este că sesizarea este înregistrată din 16 august, iar în cele trei săptămâni scurse de atunci nu s-a întâmplat nimic. "Din ce știu de la colegii mei de la intervenții, trebuie acceptul Primăriei. Ce pot să vă spun este că înlocuirea celor patru lămpi este dată în lucru", ne-a mai spus dispecerul.

Biroul de presă al Primăriei Galați a clarificat situația: "Problema semnalată este cunoscută la nivelul Primăriei municipiului Galați. Firma care asigură buna funcționare a iluminatului public stradal a găsit cele patru lămpi deteriorate, cu prilejul reviziei periodice, a informat municipalitatea și a comandat noi corpuri de iluminat, care vor fi montate imediat ce vor sosi".

Gălățenii pot sesiza direct defecțiunile la rețeaua de iluminat public, la dispeceratul național al Flash Lighting Services, care poate fi contactat non-stop la numărul de telefon 0751.586.462, sau prin e-mail, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citit 2510 ori Ultima modificare Sâmbătă, 11 Septembrie 2021 00:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.