Aproape o lună pentru schimbarea a patru becuri stradale. Sesizare „dată în lucru”
Foto: Marian Calestru

Aproape o lună pentru schimbarea a patru becuri stradale. Sesizare „dată în lucru”
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Beznă la Cluj! Nu în orașul Cluj-Napoca, ci pe strada cu același nume din municipiul Galați. Un cititor care locuiește în zonă, Aurel Parașcan, ne-a semnalat faptul că, de mai mult timp, iluminatul public de acolo nu funcționează. "Strada Cluj e paralelă cu Siderurgiștilor, peste drum de IREG, deci e o zonă importantă din oraș. De două săptămâni, stăm în beznă. A venit atunci o mașină de intervenție, cu scară, muncitorii s-au uitat și au plecat, fără să rezolve nimic. Nu avem lumină, nu putem merge seara pe stradă, în zonă sunt mulți oameni bătrâni, care se pot accidenta din cauza întunericului", ne-a spus Aurel Parașcan.

Funcționarea sistemului de iluminat public din municipiul Galați este asigurată de compania Flash Lighting Services SA. Dispecerul societății ne-a informat că pe strada Cluj "sunt patru lămpi vandalizate, care necesită schimbarea cu totul". Ciudat este că sesizarea este înregistrată din 16 august, iar în cele trei săptămâni scurse de atunci nu s-a întâmplat nimic. "Din ce știu de la colegii mei de la intervenții, trebuie acceptul Primăriei. Ce pot să vă spun este că înlocuirea celor patru lămpi este dată în lucru", ne-a mai spus dispecerul.

Biroul de presă al Primăriei Galați a clarificat situația: "Problema semnalată este cunoscută la nivelul Primăriei municipiului Galați. Firma care asigură buna funcționare a iluminatului public stradal a găsit cele patru lămpi deteriorate, cu prilejul reviziei periodice, a informat municipalitatea și a comandat noi corpuri de iluminat, care vor fi montate imediat ce vor sosi".

Gălățenii pot sesiza direct defecțiunile la rețeaua de iluminat public, la dispeceratul național al Flash Lighting Services, care poate fi contactat non-stop la numărul de telefon 0751.586.462, sau prin e-mail, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citit 1901 ori Ultima modificare Sâmbătă, 11 Septembrie 2021 00:01

7 comentarii

 • postat de Limba romaneza
  Luni, 13 Septembrie 2021 05:24
  5.13.147.***
  Bezna "la capul tau" ! Nu PE cap, ci IN cap !
  Unii asteapta o viata intreaga sa le intre limba romana LA cap, altii o invata LA scoala, nu PE scoala !
  1
  0
  Raportează
 • postat de das
  Vineri, 10 Septembrie 2021 23:11
  89.137.230.***
  Eu astept de o luna jumate sa imi schimbe contorul si nu mai vine nimeni dar imi dubleaza factura. Pai tu cum iei indexul daca contorul e defect? Pui din burta dublu in conditiile in care la ultima factura cu contorul bun am avut jumatate? Se fura in draci si nimeni nu i-a masuri. Dar astept sa decida un judecator si impreuna cu avocatii cer si despagubiri si depun si plangere penala pentru furt si inselaciune.
  0
  3
  Raportează
 • postat de Aad
  Vineri, 10 Septembrie 2021 15:59
  70.25.40.***
  Daca in Romania ar fi "obiceiul" de a deschide actiune in instanta pentru vatamare din culpa sau punere in pericol (nu stiu cum se numeste in termeni juridici) pentru accidentari/distrugeri de bunuri datorate neglijentei administratiei, atunci ai putea spera ca in cativa ani se poate reglementa genul acesta de situatii.
  Dar, asa am zis si despre Brucan: e un tampit, mie imi trebuie maxim cinci ani sa ma invat cu capitalismul, nu 20. Si uite, au trecut 30 de ani, si naravurile dobandite sunt la locul lor!
  0
  1
  Raportează
 • postat de Mircea popescu
  Vineri, 10 Septembrie 2021 15:46
  5.13.168.***
  In parcul de la Turn nu merg decat jumatate din lumini de 2 luni. Iti este frica seara sa te plimbi, mai ales ca este si plin de caini!
  0
  2
  Raportează
 • postat de Eficienţa la bugetari
  Vineri, 10 Septembrie 2021 13:14
  81.12.149.***
  Urgent DEMISIA Directorului cu infrastructura stradală din Primărie!
  Nu se poate să aştepte cetăţenii oraşului săptămâni sau luni de zile pentru schimbarea unei lămpi.
  Acest lucru trebuia gândit dinainte şi pregătit o rezervă minimală cu becuri, cârje şi lămpi în stoc pentru intervenţii rapide!
  1
  10
  Raportează
 • postat de Alexutz
  Vineri, 10 Septembrie 2021 10:38
  5.2.205.***
  Raspunsul standard in ziua de azi la aproape orice sesizare: "nu avem personal suficient."

  Asta o sa fie viitorul.....
  2
  11
  Raportează
 • postat de rusu teodor
  Vineri, 10 Septembrie 2021 08:01
  86.124.205.***
  Nu este un caz singular ! Locuiesc în Țiglina 3 și din 6 august am anunțat această firmă care se coupă de iluminatul stradal că trebuiesc schimbate patru becuri din zona blocurilor F-1,B-1,parcare,din strada Macedonă. I-am anunțat de cinci ori. Au venit și au schimbat trei din cele patru becuri.Pe cel din dreptul blocului F-1 nu l-au schimbat și nu știu din ce motive. Poate că ar trebui schimbată firma !! Ceea ce v-am spus se poate verifica în registrul dispeceruli de la această firmă.
  0
  10
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.