Cine ar putea deveni cetăţeni de onoare ai Galaţiului

Cine ar putea deveni cetăţeni de onoare ai Galaţiului
Evaluaţi acest articol
(25 voturi)

Galaţiul s-ar putea îmbogăţi cu trei noi cetăţeni de onoare, dacă aleşii locali vor fi de acord cu propunerile ajunse pe mesele lor.

Primul proiect vizează acordarea titlului de "Cetățean de Onoare al Municipiului Galați" lui Mihai-Cristian Tâmpeanu, sportiv cu performanţe deosebite la campionatele naţionale şi internaţionale de karate tradiţional, dar şi un apreciat antrenor cu rezultate deosebite în competiţii.

"Cetățean de Onoare al Municipiului Galați" ar putea deveni şi poeta Florina Zaharia, preşedinta Uniunii Scriitorilor din România Filiala Galaţi - Brăila, editor, coordonator de proiecte culturale, promotoare a oraşului Galaţi, premiată la numeroase concursuri culturale.

Titlul de Cetăţean de Onoare ar urma să fie acordat post-mortem şi lui Ionel Tămășanu, fost antrenor de atletism, care în anul 1997 a primit titlul de „antrenor emerit al sportului”, iar în 2004 a fost decorat de preşedintele României cu Meritul Sportiv - clasa I. Decedat în ianuarie 2021, a lăsat în urmă performanţele foştilor săi atleţi de la Clubul Sportiv Şcolar Galaţi, în slujba căruia a stat peste 40 de ani.

Citit 5271 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Octombrie 2021 18:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.