„Protestul artiştilor a fost regizat”

„Protestul artiştilor a fost regizat”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Viceprimarul PSD Nicuşor Ciumacenco şi un punct de vedere personal *

La ultima şedinţă a Consiliului Local, câţiva dintre artiştii Teatrului Muzical „Nae Leonard” au protestat nemulţumiţi că organigrama instituţiei lor nu figura pe ordinea de zi a întrunirii şi nici nu se ştie când va fi aprobată.

Viceprimarul PSD Nicuşor Ciumacenco este de părere că gestul acelor artişti a fost mai degrabă regizat, directorul Muzicalului fiind prezent în sala de şedinţă:

„Vom aproba organigrama Teatrului Muzical în momentul în care vom avea siguranţa că este în regulă şi nu va duce la alte probleme. Comisia nr. 4  de Cultură a CL este foarte atentă şi a avut ezitări. Eu nu cred în întâmplări”.

„Părerea mea sinceră este că protestul a fost o treabă regizată. Sunt oameni care ar trebui să-şi primească drepturile salariale care li se cuvin pentru că au studii superioare, dar la fel de normal este când luăm în calcul o organigramă care presupune renunţarea la un număr important de oameni să avem certitudinea că e bine gândită şi că singurul criteriu luat în calcul este binele teatrului”.

„Nu sunt specialist, dar am înţeles că dispare Revista de la teatru şi nu cred că e normal. Cât timp avem această secţiune nu e normal să o desfiinţăm şi să ajungem să aducem oameni din afara oraşului să susţină teatre de revistă. E punctul meu de vedere, nu e unul oficial”, a punctat Ciumacenco.

Citit 1058 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.