Ne pregătim pentru al patrulea prefect în ultimii doi ani

Ne pregătim pentru al patrulea prefect în ultimii doi ani
Foto: pagina de Facebook a lui Claudiu Gavril
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Săptămâna trecută, preşedintele PNL, Florin Cîţu, a declarat că la nivelul actualei coaliţii de guvernare s-a stabilit ca acolo unde există preşedinte al Consiliului Judeţean de la un partid va fi şi prefect de la aceeaşi formațiune politică. La Galați, pe ”lista scurtă” a propunerilor ce vizează fotoliul de prefect al județului se află și un tecucean. Acesta, însă, nu este membru al PSD. Contactat telefonic de cotidianul nostru, Claudiu Gavril, fost candidat la primăria municipiului din nordul județului din partea Uniunii Independente pentru Tecuci (UIPT) în alegerile locale de anul trecut, s-a declarat, deocamdată, rezervat, în privința nominalizării.

Din informațiile noastre, chestiunea va fi clarificată în cursul acestei săptămâni, iar noul prefect va fi al patrulea ocupant al ”fotoliului” din strada Domnească nr. 56 în doar doi ani.

Funcțiile de subprefect se pare că vor reveni, la paritate, liberalilor și minorităților naționale. În ceea ce privește ultimul aspect, e interesant de văzut care mai este reprezentativitatea acestora în fostul ”oraș cumplit de negustori”.

Citit 6154 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Decembrie 2021 00:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.