Victor Paul Dobre: „Moţiunea, o binecuvântare pentru Guvernul Boc”

Victor Paul Dobre: „Moţiunea, o binecuvântare pentru Guvernul Boc”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Cu cât stă mai puţin Guvernul Boc la Palatul Victoria, cred că va fi mai  bine. De altfel, pentru acest guvern, binecuvântarea ar fi dacă moţiunea de cenzură ar trece. Ar scăpa ieftin, şi ar ieşi elegant de pe scena politică. Este evident că acest guvern nu mai este capabil să administreze treburile ţării”, a declarat ieri deputatul PNL Victor Paul Dobre.

Parlamentarii PNL vor vota la vedere pentru moţiune, iar cine nu respectă regula îşi pierde calitatea de membru de partid. Liberalii au pregătită şi soluţia în caz că moţiunea nu dărâmă cabinetul Boc:

„Dacă moţiunea nu trece, vom ataca imediat legile la Curtea Constituţională. Deja s-a stabilit un colectiv din jurişti care lucrează la sesizarea Curţii Constituţionale. Repet, pensia este un drept, nu o obligaţie a statului, nu un ajutor social. Pentru ţară ar fi foarte bine dacă ar cădea guvernul acesta democratic, pe o moţiune de cenzură”, a subliniat încă o dată Victor Paul Dobre.

Deputatul a catalogat drept „jonglerii” insistenţele cu care unii democrat-liberali încearcă să demonstreze că moţiunea ar trebui dezbătută sâmbătă şi nu marţi, aşa cum s-a stabilit.

Citit 1410 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.