Certificatul COVID sau un test, obligatoriu pentru accesul la ghişeele Primăriei

Certificatul COVID sau un test, obligatoriu pentru accesul la ghişeele Primăriei
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

De luni, 10 ianuarie 2022, pentru a li se permite accesul în interior, la ghișeele Direcției Generale Impozite, Taxe și alte Venituri Locale, cetăţenii trebuie să prezinte certificatul COVID sau un test negativ, anunţă Primăria Galaţi. Măsura este luată potrivit legislaţiei în vigoare, în contextul pandemiei. Mai mult, în interior se va permite accesul doar unui număr limitat de persoane.

Activitatea de relații cu publicul a Direcției Generale Impozite, Taxe și alte Venituri Locale se va desfășura în patru centre din municipiul Galați. Astfel, la Centrul din strada Domnească nr. 13, bloc L, parter, programul este luni, marți, joi, vineri de la 8,30 la 16,30, iar miercurea de la 8,30 la 18,30. La Centrele din strada Henri Coandă, bloc J5, parter, strada Brăilei nr. 232, bloc E4, parter, şi Basarabiei nr. 55, bloc A16, parter programul este: luni, marți, miercuri, joi de la 8,30 la 15,30, iar vinerea, în intervalul orar 8,30-12,30.

Municipalitatea reaminteşte că se pot achita impozitele și taxele locale pentru anul 2022 prin utilizarea platformei electronice www.ghiseul.ro și la stațiile SelfPay. Pentru plata pe platforma ghiseul.ro, ID-ul și parola se pot obține astfel: accesând direct platforma electronică de plată a impozitelor, taxelor și a altor venituri locale, www.ghiseul.ro sau trimițând la adresa de e-mail fiscalitate

primariagalati.ro, o cerere și copia actului de identitate al titularului de rol fiscal.

Gălățenii care achită integral impozitele cuvenite bugetului local până la data de 31 martie 2022 beneficiază de o reducere de 10 la sută.

Citit 3271 ori Ultima modificare Duminică, 09 Ianuarie 2022 19:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.