Regionala CFR Galați vrea să taie 393 de „copaci periculoși”
Foto: Marian Calestru

Regionala CFR Galați vrea să taie 393 de „copaci periculoși”
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Regionala Galați a Companiei Naționale CFR SA a postat, în sistemul electronic de achiziții publice, un anunț de licitație care are ca obiect „Tăieri de arbori periculoși pe zona CFR – SRCF Galați”. „În vederea îndepărtării pericolului de cădere a arborilor care pot pune în pericol integritatea căii ferate pe raza de activitate a SRCF Galați, este necesară tăierea a 393 de copaci și îndepărtarea materialului lemnos de pe zona CFR, în conformitate cu cerințele din caietul de sarcini. Vor fi tăiați doar arborii marcați, pentru care SRCF Galați a obținut avizele de exploatare a materialului lemnos, avize care vor fi puse la dispoziția prestatorului”, se arată în anunț.

Termenul-limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 12 ianuarie 2022, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 12 mai 2022. Pentru participarea la procedura de achiziție se solicită experiență similară.

Valoarea totală estimată a contractului este de 275.000 de lei, ceea ce înseamnă că tăierea unui copac este estimată de CFR Galați la aproximativ 700 de lei.

Citit 2162 ori Ultima modificare Joi, 13 Ianuarie 2022 00:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.