Circulaţie rutieră închisă pe un tronson al bulevardului George Coşbuc. Variantă ocolitoare prin curtea Transurb

Circulaţie rutieră închisă pe un tronson al bulevardului George Coşbuc. Variantă ocolitoare prin curtea Transurb
Evaluaţi acest articol
(26 voturi)

În perioada 21 martie – 15 iunie 2022, se închide circulația rutieră pe bulevardul George Coșbuc, tronsonul cuprins între Drumul de Centură și strada Alexandru Măcelaru, anunţă Primăria municipiului Galaţi. Măsura se impune în vederea executării lucrărilor necesare pentru realizarea proiectului „Modernizare linii tramvai și carosabil pe străzile Traian Vuia, Henri Coandă, George Coșbuc (tronson Henri Coandă – Al. Măcelaru)".

„Pentru fluidizarea circulației, s-a amenajat o variantă ocolitoare (drum tehnologic) prin curtea SC Transurb SA, care va asigura legătura între strada Ștefan cel Mare și Drumul de Centură. De asemenea, mijloacele de transport care asigură traseele 17, 26 și 39 vor fi deviate pe acest drum.

Pe durata executării lucrărilor, instalația de semaforizare din intersecția bulevardul George Coșbuc colț cu strada Alexandru Măcelaru va fi menținută în funcțiune”, transmite administraţia locală care explică într-o planşă modul în care se va desfăşura circulația rutieră până pe 15 iunie.

„Pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier rugăm conducătorii auto și pietonii să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor. Precizăm că semnalizarea rutieră poate suferi modificări, în funcție de natura lucrărilor.

Atragem atenția că mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc.), a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general, se pedepsește conform prevederilor legislației în vigoare”, precizează Primăria.

Citit 7503 ori Ultima modificare Sâmbătă, 19 Martie 2022 00:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.