Modificare a semnalizării rutiere pe strada Ştefan cel Mare

Modificare a semnalizării rutiere pe strada Ştefan cel Mare
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Printr-un comunicat de presă, Primăria municipiului Galați informează că pe strada Ștefan cel Mare este necesară modificarea semnalizării rutiere, ca urmare a închiderii bulevardului George Coșbuc (între străzile Henri Coandă și Al. Măcelaru).

„Astfel, de joi, 24 martie 2022, se instituie circulația în ambele sensuri pe strada Ștefan cel Mare, tronsonul cuprins între strada Traian și zona Mobexpert, până la finalizarea lucrărilor de modernizare a bulevardului George Coșbuc. În acest scop, semnalizarea rutieră existentă va fi modificată și corelată cu noua măsură, implicit prin panouri de informare a rutei recomandate. Instalația de semaforizare de pe strada Traian colț cu strada Prundului va funcționa în regim galben intermitent”, anunţă Primăria.

Pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier conducătorii auto și pietonii sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor: „Precizăm că semnalizarea rutieră poate suferi modificări, în funcție de natura lucrărilor. Atragem atenția că mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc)/a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general se pedepsește conform legii”, avertizează municipalitatea.

Modificările sunt necesare pentru realizarea obiectivului de investiții „Modernizare linii tramvai și carosabil - străzile Traian Vuia, Henri Coandă, George Coșbuc (tronson Henri Coandă – Al. Măcelaru)".

Citit 2329 ori Ultima modificare Vineri, 25 Martie 2022 10:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.