O nouă schimbare în tabăra PSD din Consiliul Local

O nouă schimbare în tabăra PSD din Consiliul Local
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Un social-democrat a lăsat liber locul pe care îl ocupă la masa aleşilor locali. Este vorba despre Cristian-Eugen Munteanu, care, pe 23 martie 2022, a demisionat din forul deliberativ local, deoarece a fost numit administrator provizoriu - membru al Comitetului de Audit - în Consiliul de Administraţie al Administraţiei Porturilor Dunării Maritime (APDM). Aleşii locali vor lua act de încetarea de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatului său de consilier local. Demisia este justificată de incompatibilitatea mandatului de administrator provizoriu la APDM cu cel de ales local.

Cel mai probabil, va urma o altă demisie în tabăra social-democraţilor: consiliera locală PSD Marcela Costea, care a revenit în funcţia de director general al APDM Galați.

Cei care vor completa echipa roşie din Consiliul Local vor fi aleşi dintre următorii supleanţi de pe lista cu care PSD a candidat la alegerile locale din septembrie 2020: Silvia-Elena Atanasiu, Dragoş-George Axente, Marian Profir, Aurel Condurache, Mirela-Elena Furtună şi Dragoş Lucian Magearu. Cert este că s-a ajuns deja la locul 19 de pe o listă cu 34 de persoane.

Citit 3033 ori Ultima modificare Duminică, 27 Martie 2022 20:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.