Licitaţie pentru înlocuirea unor reţele de apă pe Domnească şi Gării
Foto: Marian Calestru

Licitaţie pentru înlocuirea unor reţele de apă pe Domnească şi Gării
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Înlocuirea unor reţele de apă de pe strada Domnească (tronsonul cuprins între arterele Gării şi Basarabiei) şi de pe strada Gării (segmentul cuprins între Domnească și străzile Al. I. Cuza, respectiv, Mihai Bravu) face obiectul unei licitaţii lansate de Primăria Galaţi. Contractul de proiectare şi execuţie a lucrărilor are o valoare estimată de 800.172 de lei fără TVA, bani de la bugetul local. Criteriul de atribuire este "preţul cel mai scăzut".

Potrivit datelor din portalul achiziţiilor publice, nu este vorba despre schimbarea în totalitate a conductelor şi de înlocuirea branşamentelor, o porţiune din reţea va fi doar reabilitată, intervenţiile fiind urmate de refacerea sistemului rutier. Ofertele sunt aşteptate până pe 11 aprilie 2022.

Durata de realizare a investiţiei este de nouă luni, din care trei pentru proiectare şi şase pentru execuţie, dar totul depinde de cât de repede va fi atribuit contractul.

Citit 1172 ori Ultima modificare Luni, 28 Martie 2022 11:23

1 comentariu

 • postat de GicaPrispa
  Marți, 29 Martie 2022 02:30
  95.77.107.***
  Si cum explica administratia organizarea de santier de pe str Garii- colt cu Traian, daca nu exista o firma castigatoare . Care deja au instalat cazarile de santier.!!!!!
  0
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.