Noi licitaţii cu strigare pentru locuri de parcare
Foto: Marian Calestru

Noi licitaţii cu strigare pentru locuri de parcare
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Printr-un anunţ postat pe portalul propriu, Primăria Galaţi informează, în perioada 5 – 13 aprilie 2022, vor avea loc şedinţele de licitaţie publică cu strigare pentru alocarea locurilor de parcare în parcările de reşedinţă/domiciliu cuprinse în Etapa IV: Mazepa I - zona 16, Micro 21 - zona 1, Mazepa II - zona 15, Ţiglina II - zona 10 şi Micro 18 - zona 4, în baza hotărârilor Consiliului Local.

La şedinţele de licitaţie, care se vor desfăşura la sediul Primăriei din strada Domnească nr. 54, pot participa doar persoanele cuprinse în tabelul publicat pe portalul administraţiei locale.

„Persoanele mai sus menţionate vor mai prezenta şi următoarele documente: carte de identitate şi procură în formă autentificată, în cazul reprezentanţilor legali. Menţionăm faptul că persoanele care nu se prezintă la ora şi data la care a fost anunţată procedura de licitaţie, pierd dreptul de a beneficia de un loc de parcare din cele licitate”, transmite Primăria Galaţi.

Trebuie spus şi faptul că Primăria a făcut public tot pe portalul propriu procesul-verbal privind soluționarea contestațiilor înregistrate în cadrul procedurii de atribuire a locurilor de parcare de domiciliu/reședință din municipiul Galați - Etapa IV. Din cele 106 contestaţii, doar două au fost admise, deoarece a fost vorba despre „erori de sistem”.

Citit 9868 ori Ultima modificare Joi, 31 Martie 2022 17:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.