Rocadă între gălățeni, la șefia Gărzii Naționale de Mediu

Rocadă între gălățeni, la șefia Gărzii Naționale de Mediu
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Surse guvernamentale dau ca sigură numirea în funcția de comisar-șef al Gărzii Naționale de Mediu a actualului secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Aurelian Păduraru. Numirea ar urma să se producă săptămâna viitoare, conform surselor citate.
Această mutare ar reprezenta o rocadă între gălățeni la șefia Gărzii Naționale de Mediu, Aurelian Păduraru urmând să îi ia locul Mărioarei Gătej. Contactat de "Viața liberă", Aurelian Păduraru a confirmat că i s-a făcut această propunere, dar că mai multe va putea spune săptămâna viitoare, când "va apărea și ceva scris".
Colonel în rezervă, Aurelian Păduraru este licențiat în Științe juridice în cadrul Academiei de Poliție "Alexandru Ioan Cuza" din București și a condus activitatea Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Galați.

Citit 2721 ori Ultima modificare Sâmbătă, 07 Mai 2022 14:07

3 comentarii

 • postat de mirel
  Vineri, 06 Mai 2022 08:50
  136.255.134.***
  Colonel in rezerva , adica PENSIONAR MAI LA 49-50 ANU NU MAI MULTI ! Incercati in mediul privat fratilor , tot STATUL LA STAT ? Bai fratilor, astia sunt specialistii vostrii?
  0
  20
  Raportează
 • postat de Fost votant
  Vineri, 06 Mai 2022 08:19
  81.12.150.***
  Cunoastem indirect ca fiind un om de calitate. Dar, parca stim ca a iesit la pensie?!? Pacat.... Asa toti dau cu bata in balta.
  Materialism si oportunism.
  Pensii speciale anulate, apoi readuse in drepturi.... Pensionari si imediat reangajari la stat....
  Iar noi? La munca pana la 65 de anisori !
  Curat murdar, monsericilor!
  0
  21
  Raportează
 • postat de Magu
  Joi, 05 Mai 2022 23:31
  89.136.187.***
  Ca om sunt convins ca este calitate si are tot respectul comunitatii. Dar cum le strica politicul asta.. daca omul s-a priceput la pasapoarte ce nu se pricepe si la mediu?!! Ar fi bine sa lasati pe cineva care are habar ce si cum.. e ca si cum v-ar face chiloti unul care a facut covoare, e tot textila.. dar cam lasa urme si.. sunteti si cam rosii. LASATI NISTE PROFESIONISTII BA CA RAD COPIII NOSTRI DE NOI!
  1
  42
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.