Recrutare. Primăria municipiului Galați mai face trei angajări

Recrutare. Primăria municipiului Galați mai face trei angajări
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Primăria Galați anunță pe portalul propriu că organizează concursuri de recrutare pentru trei funcții publice de execuție, dintre care două temporar vacante.

Astfel, pentru ocuparea pe durată determinată a postului de inspector, clasa I, grad profesional superior la Serviciul Financiar candidaților li se cere să fie licențiați în științe economice și să aibă vechime de minimum șapte ani în specialitatea studiilor. Dosarele de înscriere la concurs se primesc până pe 12 mai 2022, proba scrisă este programată pe 25 mai și va fi urmată de interviu.

Pentru postul temporar vacant de referent, clasa III, grad profesional superior la Serviciul Prelucrare Automată a Datelor și Încasări Ghișeu se cer doar studii liceale, finalizate cu diplomă de bacalaureat și o vechime de cel puțin șapte ani în specialitatea studiilor. Candidații se pot înscrie până pe 12 mai 2022, proba scrisă este programată pe 23 mai și va fi urmată de interviu.

Primăria mai are nevoie, pe durată nedeterminată, și de un referent, clasa III, grad profesional superior la Serviciul Prelucrare Automată a Datelor și Încasări Ghișeu. Se pot înscrie la concurs, până pe 23 mai 2022, cetățenii care au studii liceale finalizate cu diplomă de bacalaureat și vechime de cel puțin șapte ani în specialitatea studiilor. Proba scrisă va avea loc pe 2 iunie și va fi urmată de interviu.

Pentru toate cele trei posturi, relații suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei, Serviciul Resurse Umane și Salarizare, cam. 208, telefon 0236/307713, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. şi pe site-ul www.primariagalati.ro, persoană de contact – Neagu Mihaela – consilier – Serviciul Resurse Umane și Salarizare.

Citit 8211 ori Ultima modificare Marți, 10 Mai 2022 12:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.