Turnul TV trebuie transformat în atracție turistică

Turnul TV trebuie transformat în atracție turistică
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Aceasta este convingerea primarului Ionuț Pucheanu, care a vorbit la Reperul Tv despre roata panoramică, obiectiv cuprins în proiectul de modernizare a Parcului de la Turnul Tv: "Așa ne dorim. O apariție!".
Întrebat dacă va fi precum London Eye, celebra roată panoramică din capitala Marii Britanii, primarul s-a arătat destul de rezervat: "Nu știu dacă reușim noi să o facem chiar atât de mare! Măcar de-am face-o precum cea de la București! Indiferent cât de mare o să fie - n-o să punem acum un cauciuc care să se învârtă, evident - vor trebui făcute studii. Și solul își va spune cuvântul cât de sus ne vom putea ridica. Dar mi-aș dori fantastic de tare ca întreaga zonă de la Turnul TV - inclusiv Turnul să fie transformată într-o atracție turistică așa cum se întâmplă oriunde în lume - continuând cu Faleza și toată Valea Țiglinei să fie un mega pol de distracție și de atracție. În primul rând pentru gălățeni, cât și pentru toți locuitorii întregii zone: brăileni, tulceni, vasluieni, focșăneni și, de ce nu, și de peste Prut. Și banii lor sunt foarte bine veniți în a fi cheltuiți la Galați!", a declarat Ionuț Pucheanu.

Citit 2448 ori Ultima modificare Marți, 07 Iunie 2022 06:43

5 comentarii

 • postat de magis
  Joi, 09 Iunie 2022 09:32
  89.121.200.***
  Domnule primar, aveti dreptate ! In jurul turnului de televiziune e o zona verde, un soi de parc. Cam neingrijita, e drept, nu stiu cine ar trebui sa o intretina. Ca sa rezolvati aceasta problema, cum numai dvs stiti sa o faceti asa de bine, va propun ca respectiva zona verde sa fie inlocuita cu alei lungi si largi, frumos betonate si bordurate, pe care copiii, tinerii si virstnicii sa se poate plimba linistiti. In felul asta scapam si de capuse, tintari si orice alte lighioane daunatoare care se pot adaposti in iarba. Ginditi-va cita economie puteti face, nu mai trebuie cosita iarba, nu mai trebuiesc udate flori, nu mai trebuie dezinsectie ... citi bani ar economisi primaria anual!
  0
  0
  Raportează
 • postat de macarie banu
  Miercuri, 08 Iunie 2022 06:45
  78.96.86.***
  da mai puchi,mai. Da' de ce nu imbraci matale Turnul cu siraguri,siraguri de beculete colorate.Am vazut ca se poarta pe la voi......copil nebunatic....as lesina sa te vad cum bati din palme!
  2
  10
  Raportează
 • postat de CLANTA
  Marți, 07 Iunie 2022 17:09
  213.233.88.***
  băiatul ăsta iar a stat în soare...iartă-l Doamne , că nu știe ce spune !
  3
  18
  Raportează
 • postat de Simone
  Marți, 07 Iunie 2022 10:00
  86.124.201.***
  da, sa il distruga si pe asta, nimic nimic sa nu ramana dupa el.
  Dar sa termine ce a inceput de ce nu se gandeste?

  Daca se apuca tot celebrele firme de Dorei care nu sunt in stare sa puna doua dale alaturi sa stea drepte sa faca reparatii si mai stiu ei ce o sa cada turnul ...
  1
  19
  Raportează
 • postat de Putin probabil ...
  Marți, 07 Iunie 2022 09:27
  86.124.201.***
  Exista reglementari privind zona de siguranta a contructiilor inalte, deci e putin probabil sa poata fi amplasata roata in apropierea turnului tv.
  Si probabil inca alte restrictii impuse de autoritatea in domeniul telecomunicatiilor.
  Deci putin probabil.
  Propunere de amlasare: parcul Closca (Coposu) sau gradina botanica (inspre faleza).
  2
  17
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.