Tarife noi la Plaja "Dunărea", de la 1 iulie

Tarife noi la Plaja "Dunărea", de la 1 iulie
Evaluaţi acest articol
(42 voturi)

Prin votul aleșilor locali, tarifele de acces la Plaja "Dunărea" au fost modificate. Astfel, de la 1 iulie, pentru a intra în zona de agrement de la ora 17,00, adulții vor plăti 20 de lei, iar copiii - 10 lei. Aceste tarife se vor aplica de marți până duminică. Amendamentele au fost formulate de consilierul local USR PLUS Daniel Zinica și de consilierul local PSD Costel Gafton, și acceptate de primarul Ionuț Pucheanu.

Tot de la 1 iulie, la Plaja „Dunărea” se aplică tarife noi, valabile pentru sezonul estival iulie - august. Până la ora 17,00, adulţii vor plăti 40 de lei, de marţi până vineri, şi 60 de lei, sâmbăta şi duminica. Pentru copiii de la 7 la 14 ani, tarifele aplicate până la ora 17,00 sunt: 20 de lei, de marţi până vineri, respectiv, 30 de lei, sâmbăta şi duminica. Pentru copiii până la 7 ani, intrarea este liberă.

Beneficiarii Legii nr. 448/2006, republicate, privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap vor avea intrare liberă, pe baza legitimației eliberate de direcțiile generale de asistență socială și protecția copilului. "Adultul cu handicap grav şi însoţitorul beneficiază de intrare gratuită. Adultul cu handicap accentuat beneficiază de intrare gratuită, nu şi însoţitorul. Copilul, indiferent de gradul de handicap, şi însoţitorul beneficiază de intrare gratuită. Sumele aferente drepturilor persoanelor cu handicap se vor suporta din bugetul societăţii", se arată în documentele votate de aleși.

Citit 29839 ori Ultima modificare Luni, 04 Iulie 2022 01:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.