Toader atacă dur Primăria

Toader atacă dur Primăria
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deputatul PDL Mircea Toader (FOTO) a criticat modul în care Primăria a înţeles să facă reformă, obligată fiind de OUG 63. În opinia lui Toader, externalizarea unor servicii cum ar fi Administrarea Domeniului Public şi transformarea în societate este un paliativ, dând de înţeles că prefectul judeţului nu o va valida:

„Acest serviciu trebuie scos la licitaţie, iar firma formată trebuie să fie capabilă să intre în competiţie cu alte firme care se vor prezenta la licitaţie”, a spus Toader.

Deputatul crede că noua SC Gospodărire Comunală va avea soarta SC Reparaţii şi Construcţii a Primăriei, care a dispărut dând faliment. În opinia lui Toader, aceeaşi soartă o va împărtăşi şi SC Drumuri şi Poduri, societatea Consiliului Judeţului, care acum se ţine doar de cârpeli.

Toader a atacat pe rând societăţile Primăriei: „Trag un semnal de alarmă la programul ISPA, unde se încearcă un paliativ de modificare a SC Apă Canal ca să poată menţine programul ISPA din cauza incompetenţei celor care au condus acest program, chiar cu riscul de a plăti bani înapoi, ceea ce ne va omorî. La Apaterm sunt 7 directori ca să facă ce, când există datorii atât de mari faţă de Electrocentrale”, a declarat Toader.

Mai mult, deputatul a acuzat Primăria că a folosit banii din subvenţia de la stat în alte scopuri în loc să plătească datoriile către Electrocentrale.

„Primăria a luat banii şi i-a folosit ea, este o deturnare de fonduri crasă. Electrocentrale a făcut plângere şi va fi o responsabilitate clară a celor ce conduc Primăria”, a declarat Toader.

Aşteptăm poziţia Primăriei Galaţi vizavi de aceste acuzaţii.

Citit 860 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.