„Noi nu cumpărăm deputaţi!”

„Noi nu cumpărăm deputaţi!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Voalat, liderul PDL Galaţi, Mircea Toader, i-a arătat uşa partidului tânărului deputat Mihail Boldea. Motivul? Declaraţiile pe care Boldea le-a făcut legate de SMS-ul primit de parlamentarii partidului de guvernământ prin care erau informaţi că vor primi 2 miliarde de lei vechi pentru investiţii.

„SMS-ul însemna că fiecare deputat să-şi stabilească priorităţile în domeniul investiţiilor în cuantum de 2-3 până în 5 miliarde de lei vechi pentru a putea discuta cu fiecare minister în parte care sunt priorităţile pe anul în curs şi pe 2011”.

„Formularea SMS-ului «veţi primi 2 miliarde» este puţin ambiguă, dar dacă spuneam de investiţii cereau câte 100 de miliarde. Mai grav e că a răsuflat, dar asta e treaba lor”, a declarat Mircea Toader.

Presa centrală a alocat spaţii ample buclucaşului SMS şi în special contestatarilor acestui mod de a face politică, printre care şi deputatul Mihail Boldea, care a afirmat că el nu poate fi cumpărat cu 2 miliarde de lei vechi.

„Poziţia lui Boldea mi se pare absolut anormală. Noi nu cumpărăm deputaţi că nu avem ce cumpăra. El este obligat să suporte şi să susţină partidul care l-a promovat. Nu vrea, să se ducă în altă parte. Fiecare parlamentar doreşte să demonstreze că a reuşit să facă ceva în colegiul lui şi asta nu înseamnă decât o formă de susţinere financiară a unei investiţii”, a declarat Toader.

Liderul gălăţean al PDL a mai spus că declaraţia lui Mihail Boldea va fi analizată în Biroul Permanent Naţional al PDL şi că acesta ar putea să fie şi sancţionat.

Citit 2018 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.