Punct de colectare a deşeurilor electrice, lângă Talcioc

Punct de colectare a deşeurilor electrice, lângă Talcioc
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pe Drumul Viilor, în imediata vecinătate a Talciocului, va fi înfiinţat un punct de colectare selectivă a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice.

Aleşii locali au aprobat atribuirea în folosinţă gratuită către Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec, pe o durată de 10 ani a suprafeţei de 500 mp, pe strada Drumul Viilor, exact în acest scop.

Aici vor fi colectate de la populaţie aparatele electrice şi electrocasnice scoase din uz,  se vor desfăşura o serie de activităţi necesare pentru încărcarea şi transportarea în maximă siguranţă a deşeurilor de la punctul de colectare, dar şi acţiuni de promovare şi conştientizare a cetăţenilor despre protecţia mediului.

Singurul dintre aleşi care a avut ceva de obiectat a fost liberalul Marius Stan, care a propus ca suprafaţa de 500 de metri pătraţi să fie oferită RoRec în altă zonă, cum ar fi Barboşi, nu pe Drumul Viilor.

Viceprimarul PSD Nicuşor Ciumacenco a explicat, însă, că în zona aleasă pentru acest punct de colectare a RoRec, lângă Talcioc, nu se pot construi case, pentru că e o râpă.

Ciumacenco a mai precizat că gard în gard cu punctul de colectare va fi Punctul Verde al ISPA. Proiectul a fost votat cu abţinerea lui Marius Stan.    

Citit 822 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.