Noi săpături pe scuarul Brăilei
Foto: Anca Melinte

Noi săpături pe scuarul Brăilei
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

„Iar au spart și s-au apucat de săpat?! De data asta ce-au mai pierdut: târnăcopul sau hârlețul”, comentează, ironic-amar, unii gălățeni atunci când trec pe lângă decopertările făcute pe scuarul străzii Brăilei, în fața Tribunalului.

Scuarul străzii Brăilei este marcat, din nou, de două săpături adânci. Mai mult, una dintre ele a blocat accesul pietonilor pe trotuarul care leagă cele două treceri de pietoni dintre „Păpădie” și fostul Palat al Telefoanelor. Suspiciunile gălățenilor sunt îndreptățite dacă avem în vedere că, pe 10 martie 2023, fix în această zonă s-au executat în regim de urgență a lucrări pentru remedierea unui accident de teren, la intersecția străzii Brăilei cu bulevardul George Coșbuc și cu strada Regiment 11 Siret.

La solicitarea noastră, administrația publică locală ne-a explicat că lucrările executate acum fac parte dintr-un amplu proiect european derulat de compania Apă Canal, care trebuie să fie gata până la finele anului. Este vorba despre o lucrare la sistemul de apă prin care se fac cuplări ale conductei principale, DN800, care a fost amplasată pe scuarul Brăilei, cu cele secundare. Astfel de lucrări se vor executa și în alte intersecții ale străzii Brăilei, precum cele cu strada Roșiori sau cu strada Română.

Citit 5131 ori Ultima modificare Sâmbătă, 08 Aprilie 2023 06:57

2 comentarii

  • postat de Asally
    Sâmbătă, 08 Aprilie 2023 08:35
    109.166.133.***
    Dar cat a fost decopertat acum peste un an, de ce nu s au facut lucrarile??? Asteptam asfaltul si apoi spargem iar? Se pare ca urmasul lui Gelu nu a sarit prea departe de trunchi! Apropo, stiti deja ca o sa sapati si pe intersectia Rosiori si Romana? E clar, lucrul de matuiala atat stiti sa faceti domnilor de la apa canal
    0
    0
  • postat de ANPPA
    Joi, 06 Aprilie 2023 13:24
    95.76.59.***
    Acolo este scrumbia mai ieftina!
    Si competenta primarului dorel bazat pe studii de fezabilitate ce necesita suplimentari de fonduri!
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.