Au început reparațiile la capela din cimitirul „Sf. Lazăr”

Au început reparațiile la capela din cimitirul „Sf. Lazăr”
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Echipe de muncitori de la Gospodărire Urbană au început reparațiile la capela din Cimitirul „Sfântul Lazăr”, iar lucrările se estimează că vor fi finalizate în termen de șase luni, ne-a declarat directorul Dragoș Magearu. „De asemenea, avem echipă care lucrează la reparația unei alei din cimitir. Era surpată, crăpată, acum o refacem și punem un strat nou de asfalt”, a mai spus directorul de la Gospodărire Urbană.

Citit 1867 ori Ultima modificare Vineri, 09 Iunie 2023 13:12

3 comentarii

 • postat de Cristi
  Marți, 13 Iunie 2023 14:31
  86.34.187.***
  Dupa ani de zile si sute de sesizari ramase fara rezultat, capela va primi in cele din urma reparatii, atat de greu se intampla lucrurile in acest oras, foarte greu!
  0
  0
 • postat de MIMI
  Luni, 12 Iunie 2023 12:12
  86.124.202.***
  Pentru=ION= si nu numai! Acest efemer directoras,Magaru Dragos, îsi dă seama TÎRZIU că trbuie să se apuce de treburi gospodăresti si anume : dezastru în cimitire,dezastru în oras cu zonele verzi,dezastru în parcări,dezastru la Lac Vînători,dezastru la plajă,este un DEZASTRU si pentru primar că tine asa specimen în functie de conducere cu salar MARE la o societate care se chinuie pentru orasul nostru sa facă fata!!! Dacă pentru o asa mică constructie dureaza 6 luni ,vă dati seama pentru unle lucrări pentru oras îi trebuie cel putin2 mandate de director acestui Magaru Dragos RUSINEA ORASULUI!!!
  0
  0
 • postat de Ion
  Vineri, 09 Iunie 2023 22:52
  86.124.200.***
  In sfarsit si-a dat seama si d-l. Magearu ca cel mai mare cimitir din oras si nu numai, nu are capela de mai multi ani, dar au fost bani de bariere la intrarea in cimitire si de cateva pubele de gunoi! Nu va recomand sa intrati in vreo toaleta de la vreun cimitir. Cei pasa lui de durerea galatenilor.
  0
  0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.