Licitație de 24,6 milioane de lei pentru gestiunea iluminatului public

Licitație de 24,6 milioane de lei pentru gestiunea iluminatului public
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Nu mai puțin de 24.626.339 de lei fără TVA reprezintă valoarea estimată a contractului scos la licitație de Primăria Galați, pentru delegarea gestiunii serviciului de iluminat public al municipiului Galați.

Conform datelor din portalul achizițiilor publice, este vorba despre exploatarea și întreținerea în funcțiune a sistemului de iluminat public (iluminat stradal rutier și pietonal, iluminat ornamental și arhitectural), dar și despre dispecerizarea și monitorizarea sistemului de iluminat public.

Contractul se va încheia pe o perioadă de patru ani, cu posibilitatea de a fi prelungit cu maximum doi ani. Conform datelor, valoarea estimată pentru întreținere și mentenanță serviciu de iluminat public este de 14.925.054 de lei (fără TVA) pentru o durată de patru ani. În calculul valorii estimate s-a mai luat în considerare și valoarea unei eventuale prelungiri a contractului de delegare de gestiune de maximum doi ani - ajungându-se la valoarea de 22.387.581 de lei fără TVA. De asemenea, s-a adăugat un procent de zece la sută pentru suplimentarea valorii contractului (drept clauză de revizuire), valoarea estimată devenind astfel 24.626.339 de lei fără TVA.

Ofertele sunt așteptate până pe 14 noiembrie 2023. Criteriul de atribuire este cel mai bun raport calitate-preț.

Potrivit datelor noastre, pentru perioada noiembrie 2019 - noiembrie 2023, operatorul serviciului de iluminat public cu care are contract Primăria Galați este asocierea SC Flash Lighting SRL - SC MK Illumination SRL. Valoarea potențial maximală a contractului este de 12.738.031,72 lei fără TVA, pentru cei patru ani. Este vorba de un contract de prestări servicii pentru iluminatul public, care include și componenta de iluminat festiv.

Citit 1523 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Octombrie 2023 18:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.