Managerul Florin Melinte: „Au făcut un deserviciu teatrului”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Dacă e să mi se ia capul, măcar să fie din motive imputabile mie”, spune Melinte. Managerul Teatrului Muzical, Florin Melinte, consideră un act regretabil ceea ce s-a petrecut marţi seara la Consiliul Local. În acelaşi timp, managerul spune că îi înţelege pe artiştii şi membrii personalului tehnic care au protestat pentru că în scurtă vreme vor trebui să părăsească teatrul ca urmare a restructurării.

„Degeaba şi-au descărcat nervii pe mine, pentru că nu eu sunt ţinta. Eu nu am făcut decât să pun în aplicare prevederile hotărârii Consiliului Local, luate ca urmare a OUG 63 care a impus restructurarea de la 248 de salariaţi la 153. Eu sunt însă ţapul ispăşitor care  primeşte gloanţele”.

„Prin acţiunea lor au făcut un mare deserviciu teatrului, care li se va întoarce ca un bumerang. Şi-au ales un moment foarte prost, când era foarte importantă alocarea celor 950 de milioane de lei subvenţie pentru plata salariilor. Nu e mai bine, e mult mai rău decât era”.

„A fost o eroare care a servit unor interese politice. Nu pot înţelege nici atitudinea consilierilor locali. Sumele pe care le-am prezentat au fost verificate de către contabilii şi economiştii Primăriei. În privinţa celorlalte acuzaţii, privind licitaţiile şi managementul, mereu mi se scot ochii pentru un draft de cercetare de acum cinci ani”.

„Nu e vina mea că această cercetare nu s-a încheiat, eu  mi-aş dori-o finalizată cât mai repede pentru a pune capăt speculaţiilor şi acuzaţiilor care mi se aduc. Nu am conflict cu nici un angajat al teatrului! Nu am nimic cu nimeni!”.

„Dacă este să mi se ia capul, să-mi fie luat, dar pe motive care îmi sunt mie imputabile, nu unei OUG sau unei hotărâri de Consiliu Local”, ne-a declarat Florin Melinte.

Citit 2177 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.