Cine racordează la utilități sala de sport de la Școala Nr. 29
Foto: Anca Melinte

Cine racordează la utilități sala de sport de la Școala Nr. 29
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Primăria Galați caută proiectanți și constructori care să racordeze la utilități sala de sport a Școlii Gimnaziale Nr. 29, aflată în construcție. Valoarea estimată a contractului este de 220.110 lei fără TVA, iar criteriul de atribuire este „prețul cel mai scăzut”.

Potrivit caietului de sarcini al achiziției lansate, trebuie realizată instalația de canalizare pentru evacuarea apelor uzate menajere și deversarea lor în rețeaua publică din zonă. De asemenea, sala de sport trebuie racordată la rețeaua de apă existentă și la rețeaua de gaze. Trebuie realizată instalația de alimentare cu energie electrică din rețeaua publică, apoi refăcute spațiile verzi afectate și aleile pietonale de acces. 

Așa cum se poate observa din imaginile pe care le-am surprins, progresul lucrărilor este evident. După cum am anunțat deja, data finalizării construcției, trecută pe panoul de șantier, este 30 iunie 2024, proiectant și constructor fiind Criomec SA din Galați. Numai că, prin act adițional s-a modificat termenul de finalizare a lucrărilor până la data de 27 august 2024, după cum se explică în datele Sistemului Electronic de Achiziții Publice. 

Reamintim, Criomec a câștigat, în octombrie 2022, licitația pentru acest obiectiv, organizată de Compania Națională de Investiții, cu o ofertă de 6,1 milioane de lei fără TVA – cel mai bun raport calitate-preț. Nu mai puțin adevărat este că firma Criomec și-a dovedit deja competența și seriozitatea într-un contract similar, atribuit, în urma unei licitații de Primăria Galați – proiectarea și construcția sălii de sport și a sălii de mese de la Școala Nr. 28. 

pnl3
Citit 1457 ori Ultima modificare Vineri, 05 Aprilie 2024 11:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.