Averea deputatului Dragoş Gabriel Zisopol, la vedere

Averea deputatului Dragoş Gabriel Zisopol, la vedere
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Grecii din Galaţi şi nu numai se pot mândri că au deputatul lor în Parlamentul României. Dragoş Gabriel Zisopol a fost ales deputat al Uniunii Elene din România în circumscripţia Galaţi, în Colegiul nr. 6 din centrul oraşului. Zisopol este ploieştean, conferenţiar universitar la Universitatea Petrol – Gaze din Ploieşti. 

Potrivit declaraţiei de interese, deputatul este acţionar la o firmă din Ploieşti, preşedintele interimar al Uniunii Elene din România şi prim-vicepreşedintele Asociaţiei Academice Eleno-Române. În acelaşi timp, Zisopol are calitatea de membru în nu mai puţin de cinci organizaţii profesionale, naţionale şi internaţionale, cu profil ingineresc. 

La capitolul imobiliare, deputatul a declarat că deţine două terenuri agricole, două terenuri intravilane şi unul extravilan, la care se adaugă două case de locuit, ambele în judeţul Prahova. Deputatul posedă trei autoturisme: un Matiz fabricat în 2006, o Toyota Rav 4 fabricată în 2007 şi un Hyundai Tucson din 2005. În depozitul bancar, parlamentarul a economisit 7.385 de euro. Zisopol a obţinut venituri în valoare de peste 36.000 de lei din activitatea universitară.

Citit 6361 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.