Vezi de ce Mihail Boldea nu va primi indemnizaţia de parlamentar

Vezi de ce Mihail Boldea nu va primi indemnizaţia de parlamentar
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a decis, luni, ca deputatul gălăţean Mihail Boldea, aflat în arest, să nu primească indemnizaţia de deputat, iar suma forfetară pentru biroul parlamentar să fie blocată la nivelul Camerei până la soluţionarea cazului acestuia în justiţie.

Secretarul Camerei Dumitru Pardău a precizat, după şedinţa conducerii Camerei, că indemnizaţia de parlamentar a lui Boldea nu poate fi ridicată, deoarece acesta este absent, fiind în arest, iar suma forfetară va fi blocată la nivelul Camerei Deputaţilor până la soluţionarea cazului în justiţie.

Pardău a explicat că, în funcţie de cum se va rezolva cazul în justiţie, suma forfetară a lui Bordea va fi deblocată sau nu.

Comisia juridică decisese, în 18 aprilie, că deputatul Daniel Boldea, aflat în arest, va primi indemnizaţia de parlamentar, dar că acesta nu va mai beneficia de sumă forfetară, diurnă de şedinţă sau de maşina de la Parlament.

Deputatul Mihail Boldea se află în arest preventiv, în dosarul în care este acuzat de înşelăciune şi constituire a unui grup infracţional organizat.

Citit 1371 ori Ultima modificare Luni, 23 Aprilie 2012 15:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.